PALAPELIT

Tänään pikaisella pinterest-kierroksella näin jotain ihanaa ja jotain, mitä voisi kääriä pukin konttiinkin... Milloinkas Polkka jamilta on t...

Tänään pikaisella pinterest-kierroksella näin jotain ihanaa ja jotain, mitä voisi kääriä pukin konttiinkin...


Milloinkas Polkka jamilta on tällaisia tullut? Meillä on isona posterina tuo leijona kehyksissä, joten elefantti olisi luonnollinen jatke tavaraviidakkoomme. Hintakin on erittäin hyvä, 12 euroa. Niin on nättiä.


Ps. reissusta johtuen postaukset tuskin ovat tätä pidempiä muutamaan päivään, pahoittelen jo etukäteen. Tai hei, tarviiko ihmisen pahoitella sitä, et on jotain muutakin tekemistä kuin netissä lusuaminen? EI!


kuvat: Polkka jam

4 kommenttia

 1. No ei tod tarvitse pahoitella. Hyvää reissua!

  VastaaPoista
 2. Tänks tänks :) Mä oon kuullut huhua, et jotkut bloggarit ajastaa postauksia kun ovat matkoilla, ettei lukijoiden tartte olla yksin. Se ois musta vähän liioittelua :)

  VastaaPoista
 3. Ahhahaaa! Vaikka onhan se toisaalta ihan liikuttavaa, kun lukijoista pidetään hyvää huolta.

  Kerran ajastin postauksen, kun lähdin synnärille. Ajattelin, että salaisuus ei paljastu, mutta eihän se ihan niin mennyt...

  VastaaPoista
 4. Mä ostin Habitaressa noita palapelejä jemmaan, tais olla 2kpl/20 €. Katoin kans silloin nettikaupasta mutta ei ollut. Varmaan sitten tämän syksyn juttu! Meillä on norsu ja leijona, ihanat!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images