KIIREPÄIVÄN CITYASU

Takki Monki, villapipo H&M, laukku Lumi, kengät Lacrosse. Tänään mentiin ja lujaa. Tulimme eilen illalla reissusta kotiin hieman ennakoi...


Takki Monki, villapipo H&M, laukku Lumi, kengät Lacrosse.


Tänään mentiin ja lujaa. Tulimme eilen illalla reissusta kotiin hieman ennakoitua aikaisemmin ja tänään on tullut hoidettua niin pankkiasioita, työasioita, vaatteiden palautuksia ja käytyä museossa että lounalla Tokyo 55:ssa. Eräs lehtijuttu vaihtuikin lennosta kolumniin, mikä sopii pirtaani nyt enemmän kuin hyvin ja muutenkin tuntuu, että asiat loksahtelevat kohdalleen.


Ainoa, mikä ei loksahtanut kohdalle oli pari kuukautta sitten hankittu KappAhlin armyvihreä parkatakki, minkä vetskari pamahti rikki viime viikolla. Niissä on kuulemma valmistusvikaa vetskareissa, joten jos joku muu on hankkinut saman takin, kannattaa palauttaa. Vein tänään takin palautukseen ja hankin sitten uuden, valitettavasti erivärisen. No ihan kiva uusikin, pitää ottaa kuva joku päivä!


Ja loppuun vinkki, että se Lasten kaupunki on L-O-I-S-T-A-V-A!! Kannattaa ehdottomasti vierailla, jos lapsen kanssa Helsingin keskustassa vierailette.

4 kommenttia

 1. Hei jee täähän on kohta kuin muotiblogi :)
  Kiitos tosta Lasten kaupunki -vinkistä, mennään mennään.

  VastaaPoista
 2. Pitää laajentaa alaa, kun ei enää oo odotettavissa mitään niin kovin jännää lapsirintamalta. Vauvavuotena tapahtuu lapsen kanssa paljon enemmän, nyt ei vaan tapahdu mitään :)

  VastaaPoista
 3. Ja sitä vielä lisäisin, että äidithän on joka alan asiantuntijoita netissä, siksi tää muotipuolikin on hallussa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images