Aidan takana on aina vihreämpää

Mentiin junassa lastenvaunuun, että olisi tekemistä. Olihan sitä. Nyt ollaan laivalla ja arvatkaa mitä kuului hytin hintaan? Siis parisängyn...

Mentiin junassa lastenvaunuun, että olisi tekemistä. Olihan sitä. Nyt ollaan laivalla ja arvatkaa mitä kuului hytin hintaan? Siis parisängyn lisäksi...KYLMÄÄ KALJAA! Alan ymmärtämään Ruotsin laivojen hehkun.

Ps. Ostin yhden lonkeronkin tax freesta. Jipii!

12 kommenttia

 1. Meillä oli kans keväällä ylimmältä kannelta parisängyllinen hytti ja soitin oikein sinne respaan että kuuluuko nää juomat hintaan. Tuli jotenkin tyhmä olo kun se respatyyppi vähän naureskeli että kuuluuhan ne. Ja niin, miten niitä sitten oikein laskutettaiskaan :D Olin vielä tosi säpäkkänä miehelle ettet koske nyt mihinkään ennen kuin tää asia on selvitetty, heh.

  Trevlig resa!

  VastaaPoista
 2. jeps,kuuluu =)Lähden omien tyttöjen kanssa reissuun syyslomalla samalla paketilla =P

  VastaaPoista
 3. Samanlaisella hytillä reissailtu, kaljat ja kuoharit tosin jäi juomatta, mutta kyllä me ne kotiin raahattiin :) Ihan huippu hytti oli!

  VastaaPoista
 4. Mitäs tuommoset kaljasviitit on? En oo koskaan ollut niin rupuisessa 4-hengen normihytissä etteikö alapetejä saisi yhdistettyä parisängyksi. Kaljat on pitäny tosin ostaa ite ja jäähdyttää kylmällä vedellä jossain roskakorissa.

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä kerrot pirkkaniksin muillekin! :D Revittekö patjat alas lattialle vai miten se sujuu? Siis vielä niin että siinä vois välissä nukkua lapsi turvallisesti ;)

  Me oltiin keväällä tollasessa hytissä kun saatiin lahjakortti ja iso hytti maksoi vain 60 € ekstraa, pitihän se kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Ei siin oo mitään niksiä, se sänky joka on taiteltu sohvaksi, on irtonainen ja sen voi lykätä sen seinässä olevan sängyn viereen. Sitä en tiedä että miten lapsi menee välissä mutta eikö lapsi voi nukkua seinän vieressä ja jompikumpi vanhemmista yläsängyssä tai jotain. En tiiä ku en lapsi vieressä nuku mut sen tiedän että kun ite olin lapsi, tehtiin noin ja "parisänkyyn" mahtui useampi lapsi poikittain ja sit opiskelijaristeilyillä on tuolla tavoin saatu kuhertelijoille leveämmät oltavat.

  VastaaPoista
 7. Joo, ihan sama meillä paitsi mut saatiin uskomaan et ilmasta on. Sit mä en ees avannu koko skumppaa tai kaljaa (salakuljetin ne maihin) mutta lonkkua join pitkästä aikaa. Ja aamupalalla kuudelta skumppaa :D

  VastaaPoista
 8. Ou jeah! Se on sitten muksut petiin ja bileet pystyyn :P

  VastaaPoista
 9. Tää hytti on sellanen de luxe-hytti, niitä saa välillä kampanjahintaan tai ilmaiseksikin. Itsellä toki lukijan kautta ilmaiseksi saatu lahjakortti, jolla reissattiin ja salaa jäätiin Tukholmassa pois. Luulin, et toi ois hienoa mutta kun kuulette meidän hotellihuoneesta tuutte vihreiksi :D Ainakin mä tulin itselleni kateelliseksi ku on niin kiva huone!

  VastaaPoista
 10. Tota sohvajuttua en oo tajunnut. Mut muuten blondipisteet sitten ropiseekin. Ei voi tajuta että reunassakin vois nukkua kun kotonakin molemmat reunat on avoimia :D Siinähän ratkeaa sit sekin pulma mitä oon miettinyt jos matkustais yksin lapsen kanssa laivalla, yksöissängyssä kun ois vähän ahdasta ja tollastan deluxe-huoneen parisängyssä taas ei uskaltais jos toinen tulee reunasta alas. Ainahan sinnekin tosin vois tehdä ihanan pesän sängyn ja seinän väliin. Ja niitä hyttejäkin oli vähän erimallisia et eri asiat varmaan toimii eri hyteissä...

  Mut kiitos tästä valaisemisesta :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images