Kummitädin meikkipussilla

Ihana ystäväni ja lapseni kummitäti ilahdutti meitä pitkällä vierailulla. Ehdittiin höpistä kaikki tärkeä Kelan kelvottomuudesta parhaisiin ...

Ihana ystäväni ja lapseni kummitäti ilahdutti meitä pitkällä vierailulla. Ehdittiin höpistä kaikki tärkeä Kelan kelvottomuudesta parhaisiin huulipuniin. Kummitäti, joka on vegaani, suositteli minulle uutta 100% vegaania punaansa kun harmittelin suosikkini loppuneen Suomen myynnistä.

Tuntematon merkki meikäläiselle, BWC (Beauty without cruelty), oli löytynyt ohikulkumatkalla Helunasta. Kokonaiselta nimeltään BWC natural infusion moisturising lipstick oli omistajansa mielestä loistava, väri oli juuri oikean punainen ja kosteuttakin löytyi. Parasta ettei se lähtenyt helposti pois, vaan suihkussakin pystyi käymään kuulemma punatuin huulin. Laitoin itsekin tunteja sitten kokeeksi ja tämä on ihanaa! Pysyy ja tuntuu hyvälle huulissa, ja väri on mullekin ainoa oikea kirkkaan punainen, joten pakko muistaa kun suokkaripuna loppuu kokonaan.

Merkin värikartta muuten hämää. Tämän ihanuuden nimi ja numero on Cerise 50, mikä näyttää aivan toiselta sävykartassa. Mutta jos etsit snadisti viiniin taittuvaa kirkasta punaa, this is it. Hintakin on edullinen, vain 11.90 eur.

Ja kummitäti hei, punasi jäi muuten meidän olohuoneen pöydälle. Tule pian takaisin tai se menee kirjaimellisesti parempiin suihin. Enkä nyt tarkoita itseäni.

6 kommenttia

 1. Itsehän en meikkaa millään, joten täällä nyt sitten päivittelenkin että millä sen punan saa huulistaan irti? :D

  Mutta hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sen yleensä saa vedellä ja loput vaseliinilla. Toki jotain huulipunan puhdistusaineitakin on, mutta vaseliini on yleishyvä meikinpoistaja monessa tilanteessa, erityisesti huulilla.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti tyttö tuossa kuvassa. Miköli pituutta kertyy vähintään 175 cm, kehoittaisin pyrkimään malliksi ;)

  VastaaPoista
 4. Hieman on lyhyempi kuin 175, mutta tekee jonkin verran mallikeikkaa silti. Kohta häntä nähdään ainakin Sasu Kaupin malliston kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. Oi, että tosi hyvä juttu! Onnea hänelle matkaan ja paljon!

  VastaaPoista
 6. [...] Jotkut saattavat muistaa pojan kummitädin, mistä on aina välillä näkynyt kuvia blogissa (esim. täällä). Useampi on ehdotellut täällä Mutsilan puolellakin ystävälleni mallin uraa, joten ajattelin [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images