Personal trainerin vatsatreeniä

Pyysin naapurissa blogia pitävää Saanaa alkamaan Oi mutsi mutsin lukijoiden personal traineriksi ja hän suostui! Kahden lapsen äiti Saana t...

Pyysin naapurissa blogia pitävää Saanaa alkamaan Oi mutsi mutsin lukijoiden personal traineriksi ja hän suostui! Kahden lapsen äiti Saana treenaa lajia nimeltä bikini fitness, joten tietää kehonmuokkauksesta paljon ja laati täsmäohjeet (raskaus)mahan hoikistamiseksi. Pyysin helppoa kotona toteutettavaa ohjelmaa, mikä ei vaatisi liikaa kikkailuja ja saamani piti! Kuten noista pikkukuvista näkyy, voi treenin tehdä olohuoneen matolla ihan oma paino vastuksena.

Vatsatreeni sisältää vain neljä tehokasta liikettä, muut 20 toiston sarjoissa mutta "lankkua" minuutti kerrallaan. Toistoja tehdään yhteensä viisi sarjaa. Saanan mukaan treenin voisi tehdä pari kertaa viikossa, eikä se tosiaankaan ole paljon. Kuka alkaa mun kanssa treenaamaan vatsaa huutaa hep!

Ja olisiko jotain muita täsmätreenitoiveita fitnessosaajalta? Mua kiinnostaisi kyllä käsivarretkin, missä on nykyään voimaa kuin pienessä pitäjässä. Että jos muotoakin saisi.

Kokonaisen vatsatreenin löydät Saanan blogista täältä.

Ja pylleröiden vertaistukiryhmästä innostuneet, lähetän teille lopuille viestiä tämän viikon aikana. LUPAAN. Ollut kovasti menoa niin en ole jaksanut alkaa kaivamaan osoitteita yksi kerrallaan meiliin, mutta tällä viikolla sen teen!

20 kommenttia

 1. HEP! Mulle kans nuo vatsikset. Siis vain pari kertaa viikossa! Pitäs onnistua, kun vaan saa aloitettua. Joko tänään, pylleröt? Perustetaan tsemppiryhmä ja hirrrrveet syytökset sille, joka reenit skippaa. Semmoinen mukava kannustuspiiri siis. :D

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin lähden tekemään vatsoja! Ja selkää myös vastapainoksi. Rieponut viime aikoina miten heikossa kunnossa korsetti on.

  VastaaPoista
 3. hep!Jep,mukaan vaan.Yksin en saan aikaiseksi mitään.Yritän nyt muutenkin kohottaa kuntoa,joka on ihan nollissa.

  VastaaPoista
 4. Käsivarret kiitos! Mulla ne on liian löysät :(

  VastaaPoista
 5. Niin ja mulle toi vatsa, mutta en mä noita liikkeitä jaksa tehdä ;) hehe

  VastaaPoista
 6. Voitko laittaa videon siitä, ku teet tämän reenin?

  VastaaPoista
 7. Tokitoki! Voitko tulla kuvaamaan sun kuvauskalustolla?

  VastaaPoista
 8. Oh, mahtava juttu että sun blogilla on oma pt :) Mua kiinnostaa myös miten raskaudesta ja kantamisesta kipeytyneen selän saisi kuntoon.

  VastaaPoista
 9. Mä tiedän tähän aika pirun hyvin vastauksen. Keskikropan lihaksia vatsa ja selkäpuolelta ja kantamisen vähentäminen minimiin, varsinkin edessä kantamisen voi toimia. Jos imettää, niin silloin kroppa ei ole alkanut palautumaan edes raskaudesta ts. sun selkänikamat on yhtä löysät kuin raskauden aikana eli noillakaan neuvoilla ei pitkälle pötkitä ellei lopeta imetystä ja odota kropan luonnollista vahvistumista hormonitoiminnan normalisoitumisen myötä. Mulla auttoi selkäkipuihin lihasliikkeet ja KANTAMISEN LOPETUS, tissiä annan vieläkin päivittäin (tiiän, pervoa ;). Nyt selkä kestää silloin tällöin kantamista selässä, mutta ei missään nimessä edessä yhtään

  VastaaPoista
 10. no teeppä sä se faceen! mä oon niin huono ryhmänjohtaja kun vieläkin on puolet porukkaa kutsumati laihkariryhmäänkin. ja just söin vaniljavanukasta.

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa! Täälläkin on todella kaivattu täsmäohjeita raskausmahan jäännösten kiinteyttämiseen! Varsinkin tuo poikittainen vatsalihas on ihan reppana, ryhtikin mulla on edelleen niinku ankalla, selkä notkolla ja maha pömpöllä ;) Ehdottomasti mukana treeniryhmässä!

  VastaaPoista
 12. Joo, tehdäänkö sellainen ryhmä, että jokainen jäsen kuittaa aina, kun reeni on vedetty? Sen jälkeiset tai edeltävät vanukkaat sallitaan. Niistä ei raportoida. Nimim. Porkkanakakkua tänään liian monta palasta. Niin ja kuorrutetta tietty kans.

  Vai jaksaako tässä mitään faceryhmää alkaa?

  VastaaPoista
 13. :D mä oon kaikien ryhmien kannalla AINA! Oisko sellanen kuukausi vatsiksia alkurysäys hyvä? Et kuukauden treenit raportois ja sit ei enää...mulla tuo alottaminen on vaikiaa ja ryhmäpaine aina hyvästä ;)

  VastaaPoista
 14. Kuinmont iltaa tätä täytyy tehdä, että alkaa näyttää Saanalta?

  VastaaPoista
 15. hehe, uskoisin et muutama ilta menee. yritin tehä tänään ja sain ekan sarjan tehtyä kaikkine liikkeineen ja sit tuli stoppi :)

  VastaaPoista
 16. Minä aloitan elokuussa. Kun alkaa uusi työ niin otan uudet kuviot myös.

  VastaaPoista
 17. HOIHOIHOI! Nyt on treenaa-kuittaa-pyllerö systeemi koossa. Ihan älykkäin atk-henkilö ei ole tässä nyt paikalla, niin kuittisysteemi toimii mun blogissa niille, jotka haluavat tässä jengissä laittaa löysät kiertoon. Tsek dis:
  http://antakeearmoo.blogspot.fi/2012/07/loysat-pois-pyllerot.html

  Kommentti 10:
  HEI OSALLISTUJAT!

  Blogini oikeassa palkissa on linkki tähän postaukseen ja kommenttipoksiin voi käydä kuittaamassa tekemänsä treenin! Lisää halutessasi sarjojen määrä.

  Käythän kuittaamassa, niin tulee toistenkin (lue: minun) treenattua! Kohta on sellaiset teräsvatsat täällä ja siellä, eikö niin! Work it mama, work it!

  VastaaPoista
 18. hei. mitkäs nuo vatsatreeninne liikkeet on? :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images