Tylsä perheleffa - Friends with kids

Huomenna perjantaina ensi-iltaan tulee romanttinen komedia Friends with kids. Juoni on kutakuinkin seuraava: kaksi ystävystä päättävät hankk...


Huomenna perjantaina ensi-iltaan tulee romanttinen komedia Friends with kids. Juoni on kutakuinkin seuraava: kaksi ystävystä päättävät hankkia yhdessä lapsen. Säilyykö ystävyys vai kehkeytyykö jotain syvempää? Enpä kerro, mutta taidat tietää kysymättäkin.

Maailma on täynnä hyvä romanttisia komedioita, höttöä mutta mukaansatempaavaa sellaista. Friends with kids on aiheena ihan hauska, mutta leffana kuolettavan tylsä. Pääosaan valittu Adam Scott oli liikaa Joel Melasniemen näköinen ja senkään takia kenenkään puolella ei oikein voinut olla. Popparia kului kun mietin milloin tämä tylsyys loppuu ja voisiko olla niin, ettei leffa sittenkään pääty joko päätelmään äidin ja isin pitää olla yhdessä tai mies ja nainen eivät voi olla pelkkiä ystäviä. Ei voinut.

Parasta antia leffassa oli kökkö product placement, missä ainakin Nespresso kahvikone ja Skiphopin tuotteet saivat selkeää huomiota. Tuotesijoittelua oli hauska seurata, sillä esimerkiksi Nespressolla ei ollut mitään järkevää syytä olla leffassa, Skiphopit sentään jotenkin ymmärsi. Vauvaa kannetaan alussa jonkinlaisessa rengasliinassa, mutta sitten tietenkin Baby Björnissä. Olisivat edes myyneet Manducalle sijoittelutilansa. Huoh.

Että jos leffaan haluat mennä nyt niin takulla et ylläty. Turhia minuutteja, sori. Ja valitettavasti eka leffani noin vuoteen oli tämä.

4 kommenttia

 1. Mainio kuvaus! Tuo viihdytti minua taatusti enemmän kuin leffa sinua. :D

  Ja tosiaan ne BB:t, miten ihmeessä joka ikisessä vauvoihin mitenkään liittyvässä elokuvassa voi aina olla se pakollinen roikottamiskohtaus?

  VastaaPoista
 2. noel - vauvakuumeilua.blogspot.com1. heinäkuuta 2012 klo 1.12

  Kirjotit kyllä tosi osuvasti! Mä odotin tolta leffalta ehkä vähän liikaakin just koska aihe oli hauska ja näyttelijäkaarti sisäls Bridemaids-elokuvan naisia(jota kattoessa ei tullu naurulle loppua) mutta toi oli kyllä kuolettavan tylsä. Yleensä tommoset elokuvat uppoo mut tätä kattoessa oli pakko vilkuilla kelloa välillä.
  Turhaa rahanmenoa, pyh :(

  VastaaPoista
 3. Poikani Kevin olikin sitten vähän rankempaa matskua, mutta edelleen liikuttiin sillä vanhemmuus ja lapsi/lapset osa-alueella. Ensikerralla pitää ihan valita elokuva, joka ei liity vanhemmuuteen. Sai siinä nauraakin, joskin voi olla, että joissain kohdissa sai nauraa yksin. Harvemmin niissä edes naurattaa, mitkä luokitellaan komedioiksi. Tuli mieleen, että ihanko itse valitsit katsomasi elokuvan, vai sponssaattiinko sut just siihen.

  Ja kyllä koska tahansa ennemmin John C, Reilly kuin Adam Scott.

  VastaaPoista
 4. Ite mä kävin katsomassa kun oli ennakkonäytös. tapanani on ilmoittaa ilmaisjutuista.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images