Uusi koti kummallakin

Voi jännityksen multihuipennus. Bloggaan nyt ekaa kertaa tänne Bellablogeihin ja aika hassua kun ei ole enää blogger käytössä. Miettikää, o...

Voi jännityksen multihuipennus. Bloggaan nyt ekaa kertaa tänne Bellablogeihin ja aika hassua kun ei ole enää blogger käytössä. Miettikää, olen käyttänyt bloggeria säännöllisesti lähes päivittäin vuodesta 2007 ja nyt tämä käpy joutui opettelemaan uuden ohjelman.

Tämä on nyt Oi mutsi mutsin uusi koti, mutta ainakin itsellä on aika tuttu fiilis kun katselee ylös, alas ja sivulle. En malttanut luopua Ainoa.fi:ssä minulle räätälöidystä ulkoasusta, vaan se jatkaa täällä uudessakin osoitteessa, keväisen mintunvihertävänä tällä kertaa. Blogi saattaa kokea vielä pientä hienosäätöä, pitää ensin hieman testailla että mistä tykkään ja mistä en. Olisi kuitenkin kiva kuulla mielipiteitä käytettävyydestä etenkin kommentoinnin suhteen, se on varmasti erilaista mitä edellisessä osoitteessa.

Jaan tässä samalla sukkelan sisustustuunausaskartelukotoiluvinkin, nehän ovat kovin muodikkaita. Maja! Pahvilaatikosta! Ette varmaan olisi muuten ikinä keksinytkään tällaista ideaa? Aikaa meni 3 minuuttia, mutta jäi vielä tuo ikkunanpielus vähän kesken. Onneksi käyttäjä ei ole kovin kranttua sorttia.

Ajattelin, että maja olisi jännä juttu ja saisin vähän aikaa ns. itselleni. Lopputulos oli, että olimme kumpikin tuolla pahvilaatikossa enkä saanut tehtyä yhtään mitään.

Mutta takaisin aiheeseen Bella. Otan torstain tehtäväksi käydä päivittämässä blogilistan, bloglovinin ja facebookin ohjautumaan tänne. Jos haluat siis jatkaa lukemista niitä kautta, hoituu!

Niin ja hei, kiva kun tulit!

ps. osa edellisen blogin kommenteista on vasta tulossa postauksiin. Ei siis kannata ihmetellä, jos on tyhjät boksit ja joitakin tuplapostauksia...rapatessa roiskuu! Jos kuitenkin jonkun postauksen kommentit erityisesti kiinnostaa, ne löytyvät vielä hetken vanhasta osoitteesta!

28 kommenttia

 1. pahvilaatikot <3 ja hyvin vörkkii, kiva koti kummallakin.

  VastaaPoista
 2. Iiiks, täällä sä nyt oot! Kivalta näyttää koko Bella-blogien ulkoasu, tykkään kovasti. Onnea uuteen "kotiin"! ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä toimii tosi hyvin esim. lehtipuhallinlaatikko. En ole sitä sen kummemmin koristellut, koska välillä se on maja, laiva, auto tai rekka. Viimeksi piti aukaista pohja ja siitä tuli tunneli. Aika monipuolinen ja edullinen leikki. Ei tarvii meidän jätkä vielä pahvisia sisustusmajoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Oon ihan jännänä osaanko edes kommentoida tänne itse :D

  VastaaPoista
 5. ainakaan ei oo avatarkuvaa :D en oo muistanut, kohta laitan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Minustakin on kiva ja oma blogi on kovin kotoinen :)

  VastaaPoista
 7. tää koristelu oli enemmän mua varten, kun tollanen pahviloota keskellä kämppää ei oikein viehättänyt kuin toista meistä :D

  VastaaPoista
 8. Seurasin perässäsi tänne ja kivalta näyttää :) Tykkään muuten erikoisesti tuosta mintunvihreästä bannerista, itsellä samanväriset kynnet tällä hetkellä :D

  Miksi muuten tuo sähköposti on pakko laittaa?

  VastaaPoista
 9. hei, mullakin on mintut kynnet! Mä just mietin, et onko toi meiliosoite vähän liikaa ja saattaa olla, et nappaan sen pois :) Kiva kun tulit!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa! Mun ehdoton lempparibanneri säilyi :)! Hyvältä näyttää ja majakin on hieno. Meillä majat tosin lanataan littoiseksi alta aikayksikön...

  VastaaPoista
 11. Haa! Mä ajattelin, että on sitten teilläkin kotoisempaa kun on tutut jutut :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä vaan kun on sama tuttu banneri! Eiköhän tänne löydä jatkossakin, sen verran olen koukuttunut blogiisi. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos <3 Mukava kun tulit ja tulet jatkossakin! Banneri oli tarkoituksella sama ja täähän on tosi mahtava banneri, mitä hyvää muuttamaan!

  VastaaPoista
 14. Huh, olipas hankalaa keksiä miten saan rss-syötteen PELKÄSTÄÄN oimutsista eikä kaikista bellablogeista, mutta löysinpäs. Kannattaa ehkä laittaa sellainen pompula tuohon sivubanneriinkin, koska yläreunan rss-nappula tosiaan tuottaa syötteen kaikesta. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 15. Hei, hyvä huomio! En itse käytä rss:ää niin en huomannutkaan sitä laittaa. Mäpä laitan sellasen tässä ajan kanssa, en taida tänään ehtiä. Kiitos toivotteluista!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista
 17. Onnea, onnea! Aion jatkaa lukemista tässäkin osoitteessa. Mutta jotenkin tämä sivu ei toimi kännykällä lukiessa yhtä hyvin.. Tuo yläosa, jossa Bella-logo, jää "roikkumaan" tekstin päälle. Kaisa

  VastaaPoista
 18. Kiitos Kaisa! Ja kiitos etenkin tästä kännystä lukemisen hankaluudesta tai siis sen ilmottamisesta! Sivuille tehdään koko ajan parannuksia kun tulee eteen uusia juttuja ja ilmoitan asian eteenpäin huomenna!

  VastaaPoista
 19. Hei voisinko minäki saada ohjeet? Lisäks olis kiva saada syötteeseen koko blogiteksti, eikä vain alkua, jolloin on pakko klikata erikseen sivulle. Ymmärrän kyllä, että niitä klikkauksia halutaan, mut tuskin oon ainoa, joka lukee lähes sataa blogia, niin voi argh sitä klikkailujen määrää! Paljo helpompi on klikata vain niitä, joihin keksii jotain kommentoitavaa! Nyt syötteessä siis näkyy vain:

  "Uusi koti kummallakin
  kirjoittanut Oi mutsi mutsi
  Voi jännityksen multihuipennus. Bloggaan nyt ekaa kertaa tänne Bellablogeihin ja aika hassua kun ei ole enää blogger käytössä. Miettikää, olen käyttänyt bloggeria säännöllisesti lähes päivittäin vuodesta 2007 ja nyt tämä käpy joutui opettelemaan uuden ohjelman. Tämä on nyt Oi mutsi … Continue reading →"

  VastaaPoista
 20. jes. mä laitan anne tän toiveen eteenpäin! toiv. ensi viikolla toimisi jo oikein!

  VastaaPoista
 21. Jee, hyvältä näyttää ja blogilista toi jo oikeaan osoitteeseen :) Onnea uuteen osoitteeseen, niin virtuaaliseen kuin pahviseenkin ;D

  VastaaPoista
 22. Kiitos! Meillä on oikeasti ihan kauhea majabuumi, on tiipiitelttaa ja pahvimajaa. Taidan olla itse enemmän innostunut pienistä tiloista :)

  VastaaPoista
 23. joo, paitsi sun kommentti oli mennyt roskaposteihin :D

  VastaaPoista
 24. Hei hei hei ! Onnea hurjasti uuteen kotiin! Jipii jee, täällä näyttää kivalta! Ja pahvilaatikko koti on myös hieno! Meilläkin suosittu melko samanmoinen. Tai itseasiaa muutama pvä sitten parviroskiin viety kun K "maalasi" sitä sinkkivoiteella.. ;-D

  VastaaPoista
 25. luova lapsi :P

  VastaaPoista
 26. Onnea uuteen kotiin :) pahvilaatikkovinkki on tosi toimiva. Ei tarvita kummemmin aikaa eikä varsinkaan rahaa, ja simsalabim, taas on jotain uutta ihmeteltävää pienellä...

  VastaaPoista
 27. Tää on näitä rusina muovipullossa juttuja ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images