Takki

Koko raskausajan sitä meni ties millä virityksillä, kun ei halunnut ostaa raskausvaatteita. Ja sitten tuli uusi kevät, jolloin hankin Sas...


Koko raskausajan sitä meni ties millä virityksillä, kun ei halunnut ostaa raskausvaatteita. Ja sitten tuli uusi kevät, jolloin hankin Sascian vanhan mama-takin, kun en löytänyt sopivaa takkia kaupasta. Ei kannata onnitella, tää on vain takki, alla ei ole vauvamahaa!

7 kommenttia

 1. Hieno rotsi! :) Siinä on paljon samaa kuin omassani, jonka ostin 3kk raskauden päättymisen jälkeen. Oikein fiilistelin, että tämmönen-trendikäs (niin oli kaksi vuotta sitten)-parkatakki-joo-mulle-kiitos. Kotona päivittelin, että jopa tätä rinnanalusnauhaa saa ihan tolkuttomasti kiristettyä eikä vieläkään välähtänyt, kunnes ostoskuittia roskiin heittäessäni mumisten luin ma-ter-ni-ty jacket. Helvetti! Aikomustakaan ei ollut tuohon tilaan itseäni enää saattaa. Melkoisen nuukana henkilönä olen kuitenkin pohtinut, josko sittenkin vielä jonain päivänä.. Noeikaisentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaan nyt yhdessä todeta, että sellanen kupoliteltta on vain muodikas! Mä en oo nin nuuka ollut ajatuksisanikaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, ei se ollut niin ylhäällä toi vyötärö mitä pelkäsin. Hyvä!

   Poista
 3. Se sopii sulle niin paljon paremmin kuin mulle! Ja mä taasen olen kulkenut siinä vaihtokaupan Nanso-tunikassa nyt koko päivän. :D

  VastaaPoista
 4. Heii, just tollasta takkia mä oon metsästänyt! :D Pitääpäs tarkistaa mammaostastot jospa mullekkin löytyis! ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla on presiis samanlainen! Ja hankin sen kanssa sen varsinaisen vauvamaha-ajan jälkeen kun tuo tuli vastaan sattumalta henkkamaukassa. Roikkui rekissä sovituskoppien ulkopuolella joten en heti tajunnut sen olevan mammamallistoa. Kassalla myyjäpoika mainitsi että hänellä on myös ihan samanlainen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images