Paska päivä

not Tämä päivä meni niin perseelleen kuin olla ja voi. Kääpiö oksensi eilen illalla ja toisen kerran yöllä päälleni ja lopulta vaelsimme olo...

not
Tämä päivä meni niin perseelleen kuin olla ja voi. Kääpiö oksensi eilen illalla ja toisen kerran yöllä päälleni ja lopulta vaelsimme olohuoneen futonsohvalle nukkumaan, kun yhteinen sänkymme oli nukkumakelvoton. Aamu meni itkiessä ja vain muutaman kymmenen minuutin päiväunilla, ainoa paikka missä ei itkettänyt oli äidin syli. Siinäkin piti kiehnätä spagettina ja repiä hiuksista hieroen samalla räkää naamaani.

Iltapäivän suunnitelmat menivät täysin uusiksi. Tarkoitus oli viedä poika kaupunkiin kun tänään olisi ollut kerran kuukaudessa pidettävä isä-lapsikerho pojilla (=kuukauden pisin yksinoloaika minulla, lähes 5h). Ei sitten viety ja samalla jäi Beibamboon uuden malliston julkaisubileet väliin, minne olin viime hetkellä ilmottautunut. Ilta meni pyykätessä monen viikon pyykkejä ja eilisiä lakanoita, mutta onneksi isä-lapsi ilta onnistui siinä määrin, että pääsin käymään yksin kaupassa. Hortoilin Prismassa zombiena edellisen yön levottomuudesta johtuen ja unohdin sen ainoan asian, lamppupaketin ostamisen täysin. Toin kuitenkin kotiin salaatinsiemeniä ja kukkakehikon, sillä mun päässä ei pyöri tällä hetkellä mitään muuta kuin vihreää. Nyt sitten blogataan keittiön pöydän äärellä pimeässä.

Hyvä puoli tässä päivässä on se, että se on ohitse. Ja se, että huominen on ihan uusi, luultavasti paljon parempi.

12 kommenttia

 1. Tsemppiä ystäväiseni! Mulla on ollu ihan saman sorttinen päivä. Mä oon niin kärttynen ja hattuuntunu kaikkeen, mutta huomenna on toivottavasti parempi:) hali

  VastaaPoista
 2. vittu mikä scheebapäivä teillä :( veijolle nous eilen tarhan jälkeen lämpöö ja oli yöllä liki 39. rohis ja heräili koko yön. aattelin simahtaa tähän työpöydän ääreen.

  VastaaPoista
 3. Näitä on aina välillä :(

  VastaaPoista
 4. Me lähtään ny lekuriin. Oksua ei enää oo tullu, mutta tosi itkunen tuo poika on. En oo ikinä ennen käyttäny tota lekurissa muutaku pakolliset neuvolat, mut nyt on pakko.

  VastaaPoista
 5. meenpä lukemaan kun toi tyyppi nukahtaa!

  VastaaPoista
 6. Pikaista olon paranemista pienelle!

  VastaaPoista
 7. kyl se otiittiin viittaa. raportoi sit ku jaksat!

  VastaaPoista
 8. Kyllä. Yhdyn otsikkoon. Eilinen päivä on onneksi nyt tipotiessään, historiaa ja toivotaan, että tämä päivä alkaisi paremmin. Että tästä päivästä tulisi parempi.Eilinen päivä oli jo itsessään ahdistavan väsyttävä ja kaiken sen kruunasi kampaaja, joka ei yhtään ymmärtänyt toiveitani, vaan teki sellaisen mummopotta kampauksen, että ei mitään rajaa. Koko ilta meni potiessa huono omatuntoa ja epäonistuneisuutta paskoista hiuksista ja mielen valtasi syvä kaipuu entisiin, pitkiin ja tuuheisiin hiuksiin.Kyllä, tällainenkin asia voi tuntua maailmanlopulta ahdistavan päivän keskellä.

  VastaaPoista
 9. Meillä riehui oksennustauti pari viikkoa sitten...ja oli aika ärhäkkä, joten toivon kovasti ettei suhun tartu. Kivempi imettää kaveria, jos ei oman kuivumisen vuoksi rintamaito ehdy. Ja senkin huomasin, että aluslakanan voi korvata kahdella pussilakanalla...meillä pääsi aluslakanat loppumaan tyystin, vaiks pyykkäsin koko ajan.Voimia t.Tiuhti

  VastaaPoista
 10. paskaa paskaa paskaa, nyt sillä on sekä keuhkoputkentulehdus että korvatulehdus :/

  VastaaPoista
 11. Voi pientä! Toivottavasti sai tropit, jotka tepsivät pian!

  VastaaPoista
 12. tsemppiä!meillä meni just neljäs ab-kuuri putkeen korvatulehdukseen. muuten oli jo flunssa poissa mutta nyt taas henki pihisee - ei kiva! mut kai tää on tätä, kevät ja taudit jyllää. ehkä kesä tuo onnen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images