Lapsimessut 2012

  Kävin Lapsimessuilla heti ensimmäisenä päivänä katselemassa. Lapsen jätin kummitädin ja kaverinsa hoidettavaksi kotiin, sillä en oikein ...






























 

Kävin Lapsimessuilla heti ensimmäisenä päivänä katselemassa. Lapsen jätin kummitädin ja kaverinsa hoidettavaksi kotiin, sillä en oikein uskonut alle vuoden ikäisen saavan messuista mitään irti. Kuten jo edellisen postauksen kommenttiboksiin laitoinkin, jos hänen pitää päästä ihmisten ilmoille, vien Siwaan.

Messuaikani oli rajallinen, joten tein täsmäiskun Big Small Companyn messu-showroomille ja lopun ajan kiersin randomisti ständeillä. Valitettavasti esimerkiksi Kahden Kuninkaan ja Beibamboon pisteet eivät löytyneet ilman karttaa, mutta Suomi design-korttelissa tein tuttuja bongauksia esimerkiksi PaaPiin ja Höön osastoilla. Vastaan tuli useita blogeista tuttuja äitejä, mutta tuntui ettei kukaan ollut tullut ihan asiakseen kiertämään koko messutarjontaa vaan ihan käväisemään vain.

Ostoksia tein todella maltillisesti ja mukaan tarttui vain kaksi Marakattimarssin yksiväristä lastenpipoa 5 euron kappalehintaan sekä Nanson mekko Outlet-expon puolelta. Lapsenvahti ilahtui kuitenkin BSC:ltä saadusta LifeFactoryn juomapullosta, minkä kierrätin eteenpäin hyvään kotiin. Meille taas kierrättyi Kottaraiselta ylimääräiset LifeFactoryn tuttipullon "purkkikorkit", millä tuttipullosta saa kätevästi tavallisen juomapullon. Noiden lasituttipullojen paras ominaisuus on kyllä pitkäkestoisuus, koska tuttipullosta saa sekä nokkamukin että juomapullon korkkia vaihtamalla. Päläpäläpälä, nyt lähti selitys käsistä ja tän jutun piti kertoa lapsimessuista, ei tuttipulloista.

Mukavaa oli, mutta mitään superlöytöjä ei tullut tehtyä. Kävikö joku muukin jo eilen ja löytykö jotain ihan mahtavaa?

Messuthan jatkuvat Helsingin messukeskuksessa vielä tänään ja huomenna (28.-29.4), joten jos nyt jaatte vinkit niin joku voi niistä vielä hyötyä! Ja kyllä, kirjoitan näköjään taas postausta ennen viittä aamulla, tää kevät jotenkin haittaa mun yöunia (enemmän kuin tissivauva).

ps. Mua kyllä naurattaa tuo Deglingos-suden ja Mintun kohtaaminen. Kehittelimme sellaisen hieman pelottavan "syö hyvin tai..." kasvatusmetodin ruokapöytään ja Minttu tässä demonstroi sen vaikutuksia.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images