Kwaakjuttu

Voi piru. Olen ihan heikkona eläinjuttuihin ja en vain voi vastustaa söpöjä eläintarvikkeita.Varsinkin jos ne saa jotenkin tungettua l...Voi piru. Olen ihan heikkona eläinjuttuihin ja en vain voi vastustaa söpöjä eläintarvikkeita.Varsinkin jos ne saa jotenkin tungettua lapseensa kiinni. Harmittelin aamulla miksi en ollut hankkinut pupunkorvia palmusunnuntaiksi, eikä kaapissa ollut yksiäkään valkoisia sukkahousujakaan. Sitten eläinhuumassani muistin taas nämä huppupyyhkeet ja nyt on pakko vinkata teillekin.

Natusanin vauvapyyhkeen onnistuin jo pesemään harmaaksi, joten olisi hyvä syykin tilata uusi vauvapyyhe. Tykkään noiden Skiphoppien Zoo-sarjan yksinkertaisen värikkäästä ilmeestä tosi paljon, tarpeeksi lapsekasta ja hauskaa ja hintakin ihan kohtuullinen. Ne on varmaan sellainen tämän ajan juttu, jonka kääpiöt sitten muistaa omasta lapsuudestaan.Viimeksi ostin merkiltä ruokalappuja, mitkä ovat olleet kaikista parhaimpia mihin olen törmännyt. Valikoiman Suomessakin vain kasvaessa (alkuunhan oli vain reppuja) uskoisin muidenkin löytäneen eläinsarjan, tunnustaako kukaan vai olenko ainoa eläintarhaa himoitseva?

(Jännä juttu muuten etten löytänyt pyyhkeitä tuolta merkin kotisivuilta ollenkaan.)

3 kommenttia

 1. Meillä on repuista pöllö ja apina. Toinen tuli yllätyslahjaksi, mutta molemmille on käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se apina on mun yks suosikki, meillä löytyy sellanen ruokalappu! Toinen suokkari on pingviini ja nyt tää ankkapyyhe on kyllä suosikki kans. Mut ankkoja ei taida ees olla reppuina, oiskohan se ihan uus tulokas.

   Poista
  2. No oikeastaan melkein kaikki on suosikkeja, paitsi ei koira eikä se vaaleenpunanen mikä se olikaan.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images