Bambua beibille

Torstaina olisi ollut Beibamboon uuden malliston julkkarijuhlat, missä olisi ollut ensi kertaa näytillä Ruotsin prinsessa Estellen kunniaksi...

Torstaina olisi ollut Beibamboon uuden malliston julkkarijuhlat, missä olisi ollut ensi kertaa näytillä Ruotsin prinsessa Estellen kunniaksi tehty prinsessamallisto. Lupauduin viime hetkellä mukaan, sillä en ollut vielä käynyt Beibamboon alun perin vain Pop up-shopiksi kaavaillussa myymälässä Kiseleffin talossa, mutta peruin sitten menoni lapsen sairastumisesta johtuen. Beibamboo on kuitenkin niin kiva firma, että bloggaanpa nyt päiväuniajan kunniaksi hieman siitä.

Beibamboon idea on lähellä sydäntäni, sillä pehmeästä bambukankaasta tehdyt vaatteet ovat myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä sekä vuokrattavissa viikko kerrallaan aina keskosten 40 cm vaatteista 90 cm kokoon asti. Tiedän ainakin Project Maman vuokranneen pikkuiselle vauvanvaatteet Beibamboon kautta, mutta itse en ole vuokrausta kokeillut (johtuen raskausajan kirpparihamstrausbuumistani). Olen kuitenkin hankkinut muutaman vaatteen vauvalahjaksi ja ne ovat olleet pidettyjä lahjoja. Vaatteiden erikoisuutena on patentoitu vaatteen ulkopuolella oleva sauma, jolloin vaate on vauvan ihoa vasten täysin sileä. Myöskään pesulappuja ja muita merkkejä ei ole sijoitettu vaatteen sisä- vaan ulkopuolelle.Syy miksi olisin halunnut käväistä Beibamboolla torstaina ei ihan puhtaasti ollut roosasaumainen prinsessamallisto, vaikka fanitankin Ruotsin kuningasperhettä kovasti. Syy oli se, että kaverini sai vastikään aivan liikuttavan ihanan 39cm pitkän pojan viikoilla 33+1 ja olisin halunnut käydä katsomassa lähempää näitä pienten keskosvauvojen vaatteita, mitä Beibamboo on suunnitellut yhdessä Kätilöopiston hoitohenkilökunnan kanssa. Keskosmallistoon kuuluu yksisaumainen myssy, pitkähihainen kokonaan avattavissa oleva kietaisubody, pehmohousut jossa kääntösukka, joka mahdollistaa happisaturaatiomittarin säädön sekä unipussi, jossa myös kokonaan avattavat hihat. Lisäksi sekä bodyssa että unipussissa on kääntötumput. Malliston takana on perustajan Nina Ignatiuksen omakohtaiset kokemuksen pienen kesvosvauvan äitinä.


Mutta nyt siis ollaan kotosalla ja tutkitaan mallistoa netin kautta. Beibamboo tulee kuitenkin ihan varmasti vastaan tulevaisuudessa, vaikka en keskustaan pääsisikään heti, sillä he ovat mukana Lapsimessuilla 27.-29.4. Lapsimessujen liput taas arvon tänään tai huomenna, vähän riippuen omasta jaksamistilasta ja pojan voinnista. Postiin ne lähtevät kuitenkin jo alkuviikosta, että voittajilla on aikaa etsiä messukaveria!

Sairastupa kuittaa ja lähtee keittiöpuuhiin!

4 kommenttia

 1. Beibamboon vaatteita meinasin vuokrata minäkin, kun poika olikin pienempi kuin mun ostamat pienetkin vaatteet. Nyt on jo kokoa vähän enemmän, ja kirppislöydöt pysyy päällä vähän paremmin. Silti vois taas kurkata, mitä yritykseltä löytyykään.

  VastaaPoista
 2. Loistava idea. Miksei tuollaista ollut silloin, kun meidän lapset oli vauvoja?! Tätä täytyy suositella kaikille.- Kaisa

  VastaaPoista
 3. Suloset pöksyt. ja huippu että keskosille on tälläsia tarjolla. Täytyis päästä testaan miltä tuo bambumatsku tuntuu.

  VastaaPoista
 4. Meillä oli pojalle ensimmäinen vaatesatsi tuolta vuokrattuna, ei ollut keskonen, ei vaan haluttu ostaa vaatteita jotka jää heti pieneksi. Nyt ollaan saatu sen verran vaatteita, että vuokraus jatkuu taas tarvittaessa.Mutta suosittelen lämpimästi, tosi helposti puettavia ja laadukkaita vaatteita.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images