Aarrekartta

Tämä on nyt varsinaista linkkien jakamista, kun Jenny mainitsi meikäläisen aarrekarttapostauksessaan, mistä sain kipinän uusia aarrekarttan...

Tämä on nyt varsinaista linkkien jakamista, kun Jenny mainitsi meikäläisen aarrekarttapostauksessaan, mistä sain kipinän uusia aarrekarttani ja sitten mainitsen Jennyn tässä näin.

Pojan sairauden takia kotona oleilu alkoi olla jo niin puuduttavaa, että päätin inventoida aikakauslehteni pois nurkista. Hyvät reseptit vihkoon ja lopuista aarrekartta. Aarrekartan teosta voitte lukea enemmän Jennyn kirjoituksesta, mutta pähkinänkuoressa karttaan laitetaan itseä puhuttelevia asioita, unelmia ja visioita tulevasta. Mielestäni paras tapa on vain heittäytyä ja olla miettimättä, leikata lehdestä ne (positiiviset) jutut jotka puhuttelevat kuvina ja sanoina ja katsoa mikä on lopputulos. Mielestäni aarrekartan paras puoli on konkretisoida nykyhetkeä ja tulevaa, eikä sen tarkoitus ole listata mitään mitä haluan kevääksi-vaatetrendejä. Mutta jokainen toki tavallaan.

Leikkelin lehtiä muutaman päivän silloin tällöin ja tänään kun sain olla hetken yksin, liimasin leikkeet pahville ja olin aika yllättynyt siitä miltä lopputulos näytti.

Omiksi teemoikseni nousi koti, ekologinen ja rento elämäntapa sekä työelämä. Äitinä minua hieman ihmetytti kuinka vähän poimimistani jutuista liittyi suoraan lapseen, mutta ollakseni rehellinen, äitiys kulkee nyt aika rennosti mukana kaikessa eikä sitä pääse pakoon. Lauseista boheemielämää ja taiteilijaelämää kuulostavat aika raflaavilta, mutta en ole silti suunnittelemassa uutta uraa taidemaailmassa vaan ihan työn ja arjen yhdistämistä limittäin jo lähitulevaisuudessa. Sisustustavaroidenkin kuvilla on täysin muu, minule itselleni selkeä merkitys millä ei ole mitään tekemistä Iittalan tai Arabian kanssa. Monet kuvista ja teksteistä aukeavatkin vain itselleni - ja hyvä niin.

Leikkaaminen ja liimaaminen sai taas pään sisäisiä asioita järjestykseen enkä voi kuin suositella tätä helppoa ja lähes ilmaista tapaa jäsentää tulevaisuutta. Kokeileppa!

9 kommenttia

 1. Hieno on!Eikä näytä yhtään pöllöltä ruskealla taustapahvilla. Mäkin niin tykkään teksteistä.

  VastaaPoista
 2. joo, tekstit on hyviä iskulauseita! kunhan niitä ei ole paljon. Tuon yhden kolumninpalan laitoin sellaisenaan kun siinä oli hyvä ajatus, mutta muuten ne on tollasii sloganeita :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun muistutit ! Viimeksi tein kartan 4 vuotta sitten,eli kun tyttö, nykyään tomera lähes neljävuotias, oli vielä vatsassa. Mut ei ois tosiaan pahitteeksi tehdä uutta ja vähän päivittää. Hmm, kävisköhän toi samalla yhteisestä askartelutuokiosta? Vai päädynköhän mä vaan riitelemään tytön kans siitä kuka saa minkäkin hienon kuvan? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistutuksesta! Me saatiin lukiossa tollanen psykologian tunnilla kotitehtäväksi eli viimekerrasta onkin aikaa öö herranjestas hirveen monta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Tämän taidan mäkin tehdä (kunhan raaskin silputa pyhimpiäni)!

  VastaaPoista
 6. Pitääpä kokeilla. Tähän päivään mennessä on riittänyt ajatuksena uusi huoneentaulu, jossa lukeepi seuraavanlaisesti: "Good things come to those who work their asses off and never give up"

  VastaaPoista
 7. [...] kuin täydelliseen koristekolmiokokoelmaasi, tämä saattaa kiinnostaa sinua! Kyse on siis taas aarrekartoista. Tällä kertaa aarrekarttaseinästä. Ja tähän todellakin tarvitaan hiukan sitä [...]

  VastaaPoista
 8. Heipähei! Olen ihan upouusi lukijasi. Voi aarrekartta! Mahtavaa kun löysin tänne etsiessäni kevättakkeja itselleni, pääsin postaukseesi poikasi ihanaan kevättakkiin :) Ja kaupan päälle sain muistutuksen aarrekartasta! Mahtavaa! Sen tekeminen taitaa olla juuri sitä mitä olen kaivannut...ja nyt sain kimmokkeen sen tekemiseen! Kiitos siis :) Jään langoille roikkumaan ja seurailemaan blogiasi jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 9. Hei hienoa :) :) Mulla on ollut pitkään ajatuksissa purkaa aarrekartan sisältö tänne, mitä on toteutunut. PALJON ON!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images