Wanted: vanha läppärisi

Nyt on kuulkaa piru merrassa mitä tulee tähän kirjoittamisharrastukseeni. Huutelin jo viime vuoden lopulla Facebookissa olisiko jollakin myy...


Nyt on kuulkaa piru merrassa mitä tulee tähän kirjoittamisharrastukseeni. Huutelin jo viime vuoden lopulla Facebookissa olisiko jollakin myydä vanhaa bloggaamisen kestävää läppäriä mulle ja Kottarainen riensi apuun vanhan työkoneensa kanssa. Nyt käytössäni oleva kone on tyypin isän vanha ja nyt kun hän lähtee työmatkoille, lähtee konekin multa pois. Huomenna. Ja tuo Kottaraisen vanha kone ei suostu pysymään auki kuin minuutin tai maksimissaan puoli tuntia, vaikka olemme tehneet ties mitä tekohengitystoimenpiteitä.

En tarvitse mitään hienostokonetta, vaan nettiä ja gimppiä pyörittävän peruskoneen. Nyt alkaa siis koneenmetsästys huutonetistä, sillä budjetti ei anna periksi uuden harrastuskoneen hankintaa. Mutta sitä ennen vedän verkot veteen tänne ja kysyn onko jollakin pk-seudulla suhteellisen hyvää läppäriä myydä mulle hal-val-la? Ei tosiaankaan tarvi olla vimpan päälle peli, kunhan nettiin pääsee ja näppäimistö toimisi suht. ok. Ei tää nykynenkään mikään ihmepeli ole.

Otan tarjouksia vastaan meiliin oimutsimutsi(at)gmail.com. Tilanne päällä kunnes toisin tässä ilmoitan.

14 kommenttia

 1. Voi ei! Mun mies möi juuri omansa huutiksessa ja oisit varmasti saanut sen :( :(

  VastaaPoista
 2. No harmi. Olisin voinut maksaakin siitä tietenkin, mutta nyt se on myöhäistä! Höh!

  VastaaPoista
 3. voi meillä ois kakskin läppäriä, mut etelä-pohjanmaalla. molemmat enemmän ja vähemmän hitaita, mut ehkä kestäis siihen asti, et löytäisit kunnollisen. mä kun mietin et huliskohan noita kukaan..

  VastaaPoista
 4. Hei meilaa mulle niin mietitään mitä tehdään :) Mulla vois olla vaikka jotain vaihtotavaraakin, jos teillä ois tarvetta jollekkin mun tavaralle. Tai sit rahaa jos jompikumpi ois sellanen mikä toimis mun tarkoituksiin. Pakko se jossain vaiheessa on uus kone ostaa, mutta nyt ei kyllä riitä rahat uuteen kun myyn jo huutiksessa tavaraa et saan matkarattaat pojalle.

  VastaaPoista
 5. Ja pk-seudun koneet on edelleen katselussa myös! Ilmoitan tuossa postauksessa jos nappaa ja saan jonkun läppärin eteeni eikä tämä blogi hiljene :)

  VastaaPoista
 6. Oikeesti? Voi perhana. :/

  VastaaPoista
 7. Mulla saattaa olla tiedossa sulle sopiva kone pk-seudulta. Selvittelen asiaa ja palaan.

  VastaaPoista
 8. Joo. P on sen kanssa taistellut et se saatas ees johonkin kuntoon, mutta pahalta näyttää. Se sammuu itsekseen ja käynnistyy sit uudelleen. Oli työn ja tuskan takana saaha siihen asennettua edes windows tuosta johtuen.

  VastaaPoista
 9. Voi, se olisi ihanaa! Ja tosiaan vaihtokauppojakin saa ehdottaa tai sitten ihan riihikuivaa (tosin sitä ei ole sitten ihan määrättömästi, kuten arvata saattaa :D)

  VastaaPoista
 10. mulla olis ilmaseks tarjota netin selailun ja bloggaamisen kestävä vanhakumikä läppäri, tosin siitä näppäimiä puuttuu, mutta ite käytin sen kanssa näppäimistöä, jonka luonnollisesti voisin antaa mukaan myös.jos ei muuta tuu vastaan, niin ilmottele!ja helsingissä olis kone :)- Miia (miiahyvonen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 11. Hei kiitti :) Mä odotan Elli76:sen vastausta kun oishan se tietty kätevä että se näppis ois kunnossa kun oon koneella päivittäin. Mutta pistän mieleen ehdottomasti, koska hankalahan se on harrastaa jos ei oo konetta.

  VastaaPoista
 12. Mullakin voisi löytyä sinulle ehkäpä ainakin yksi hp, joka on to-della hidas, mutta toimii varmaan kun poistaa kaiken tarpeettoman siitä. Laita viesti, jos et ole jo löytänyt uutta. :)

  VastaaPoista
 13. ei ole löytynyt! mä ootan eka ton ellin koneen tilanteen ja sit meilaan sulle! menetin jo sen "oman" koneeni ja nyt oon jo kottaraisen läppärin varassa. Tässä on kai joku muistihommahäikkä, sanoi P kun teki tänäänkin jotain testejään. Ja sit se läks töihinsä ja nyt oon ihan paniikissa et millon taas simahtaa. Ilmotan viikonloppuun mennessä!

  VastaaPoista
 14. Lue Huutiksen keskustelupalstaa ennenku teet päätöksen konekaupoista siellä. Varoittavia esimerkkejä löytyy "yleinen keskustelu"- ja "ongelmat"-osioiden alta pilvin pimein. Voipi käydä nimittäin niin, että pian rahaa on entistä vähemmän, eikä edes sitä konetta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images