Toimisto

Mihin tarvin toimistoa? En yhtään mihinkään, mutta joku työpöytä on hyvä olla nykyään, kun sohvalla bloggaaminen ei enää onnistu. Tietokonee...


Mihin tarvin toimistoa? En yhtään mihinkään, mutta joku työpöytä on hyvä olla nykyään, kun sohvalla bloggaaminen ei enää onnistu. Tietokoneestani puuttuu tällä hetkellä kolme näppäintä, kun herra huu on ajatellut alkaa myös päivittämään blogiani. Viime viikolla tuli jo eka facebookstatuskin "yguhp.---ö". Pienenä on vitsa väännettävä.

Siirsin "työpisteeni" siis olohuoneen pitkälle pöydälle ja tein JohannaKoon esimerkistä itselleni moodboardin. Hienosti onnistui tämäkin sisustusprojekti kun aamulla astelin toimistooni, hehe. Sähköteippi roikkui niin kotoisasti.

Ihania silti nuo Sanna Pelliccionin kortit mitä hankin pahamaineiselta Ateneumin reissultamme. Vaihtoehtoisuuden nimissä vain mietin, et voiko nainen ja mies olla samassa kortissa meidän taloudessa, että oppiiko lapsi nyt jotain vallan kamalaa stereotypiointia perhemalleista ;) Tuo pallerokortti vaan sai selkeytymään ajatuksen, ettei meillä enää taida olla tuollaista pikkuvauvaa talossa, vaan on 9 kuukauden ikäinen tekniikkafriikki.

2 kommenttia

  1. Hehehe...;) Joo, uskomatonta mutta sähköteippi ei meinaa pysyä. Nyt sun täytyy vaan hommaa japanilaista paperiteippii. Sillä pysyy ;) Itse laitoin jouluna sen kuusen herra Hoon seinälle sähkärillä...se näytti tolta joka aamu ;) Mutta hyvä toimisto tosta sulle tulee! hali <3

    VastaaPoista
  2. :D :D anteeks mutta :DDDDD Voi ei.Joo, komppaan JohannaKoota, sen pitää olla tässä tapaukseesa maskia.Eiku uus yritys.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images