Superpäivä ja liput

Arvatkaa mitä mä tänään löysin Marimekon tehtaanmyymälästä?! 5 pisteen vihje: se on vähän niinku Vantaa+ leipuri 3 pisteen vihje: se lait...

Arvatkaa mitä mä tänään löysin Marimekon tehtaanmyymälästä?!

5 pisteen vihje: se on vähän niinku Vantaa+ leipuri
3 pisteen vihje: se laitetaan sänkyyn
1 pisteen vihje: kuva alla


Viimeiset Valpurit oli viime viikolla kärrätty tehtaanmyymälään ja onneksi satuin oikeaan aikaan, että sain pelastettua yhden lakanan pojalle. Näitähän silloin taannoin itkin, kun lopettivat kuosin ilman, että kysyivät multa lupaa ja Valpuri on ehdottomasti parhaita lasten kankaita evöör. Ja vaikka meillä muuten eletään kuin pellossa, niin nätit lakanat on aina! Nyt lähti Ruusumuumi pesuun ja Valpuri otti vallan pojalla. Itsellä jatkuu Panda-kausi.

Kotiin Hertsikasta tullessani odotti lattialla toinenkin kiva juttu. Ateneumin henkilökunta lähetti meille ja seuralaiselle uudet liput Carl Larssonia katsomaan, kun se edellinen kerta vähän kusi. Oli mukavaa, että pahoittelivat näin tapahtunutta, sillä tuo edellinen Ateneum-kohtaus on pyörinyt paljon mielessä ja syyhän ei siis ollut itse tapahtumapaikassa vaan enemmänkin yhden asiakkaan asenteesta meitä kohtaan. Tosi mukava, että sain myös toisen lipun sillä vaikka olen kulkenut koko ajan lapsen kanssa kaikkialla, alkoi se edellinen kerta Ateneumissa vähän jännittämäänkin. Mukava ottaa kaveri mukaan.


Ja viimeisimmäksi mutta ei vähäisimmäksi: odottaako kukaan muu jo innokkaasti Suopermarjo ja tytöt-sarjaa? :D Mä oon jäänyt ihan koukkuun niihin mainoksiin ja luulen sen olevan tosi hyvä sarja tällaiselle laatuviihteen ystävälle. Tämänkin päivän Satuhäät oli niin boring, että toivon todella saavani Supermarjosta uuden telkkulempparin! Melkein harmittaa kun en periaatteesta mene millekään me vauvat-lehden keskustelupalstoille hillumaan, sillä siellä varmaan jo nyt jaetaan näkemyksiä tästä ohjelmasta. Mä ainakin katson ja otan opikseni! Me tähtäämme huipulle.

16 kommenttia

 1. Hienoa että antoivat uudet liput,se oli vähintä mitä olisi voinutkaan tehdä..
  Ja tuollaiset löydöt on niin mannaa sielulle,että sillä tunteella menee taas etiäpäin hetken aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mukava juttu noi liput ja lakana oli kyllä iloinen yllätys. En siis käy marimekolla kerran viikossa, vaan tosi tosi harvoin ja nyt sattui tuuri kohdalle. Ne oli tosiaan edellisellä viikolla tulleet eikä niitä monia enää ollut hyllyssä. Meillä kun ei petausta harrasteta niin on ihana, et ne lakanat jotka aina on makkarissa näkyvissä ovat sitten kivat!

   Poista
 2. Viikkosi alkoi hyvillä uutisilla, jee! Tosi kiva, että sait uudet liput ja haikailemasi lakanat.

  VastaaPoista
 3. Voi mua vaan hiukan ärsyttää se mainoksen kohta jossa se Marjo sanoo niin rintarottingilla yli pirteesti, että "no nyt on synnytyksestä kulunut neljä päivää ja tämä on mun kolmas lenkki ja hyvin menee" tyyliin jotenki noin. Vaikuttaa jotenki yli pirteeltä ja et hyvä minä ;)
  No kiva se tietty on. Kuka se Marjo muuten on? Mulla on suomalaiset julkkikset hukassa tai mä en tiedä mitä ne on tehny, kun on ollu niin kauan välillä pois maasta ;) Tergui!

  VastaaPoista
 4. Unohdin totaalisesti sanoi, että toi on tosi hyvä toi mood boordis <3 Väri sopii hyvin yhteen keltasen, valkosen ja niitten sun verhojenkin kanssa. Huippu! <3

  VastaaPoista
 5. Allekirjoitan montakin juttua tässä postauksessa :) Valpuri on veri jeees! Nätit lakanat pitää olla, vaikka mikä olisi ja Pandat on munkin suosikkikuosi meidän punkassa. Terkuin uusi lukija, joka tykkää lukemastaan.

  VastaaPoista
 6. Jes mikä löytö! Ja hyvä että sait uudet liput! Se on oikein. Mua ärsyttää ne super-Marjo mainokset. Musta ne on ihan kamalia. En toki tuomitse ennen kuin katson, vaikka ajattelinkin, että en katso, mutta kai mä sen yhden jakson katson, että tiedän mikä juttu se sitten on.

  VastaaPoista
 7. Vaikka supermarjo vaikuttaa timantilta jo näin etukäteen, mikään ohjelma ei voi viedä satuhäiden paikkaa mun sydämestä!

  Viime jakso oli vain se pakollinen normaali kaiken hulluuden keskellä:) Paitsi, et mä aloin heti rakentaa siihenkin vähän taustadraamaa, koska miks ne tylsimykset olis muuten valittu siihen sarjaan (taustalla takuulla pikaero entisestä ja sit uuden vanhan ongelmanuoren matkaan, huomasit kai viillellyt käsivarret ja nistikeltaiset hampaat)..

  Se sarja on rautaa.

  VastaaPoista
 8. Odotan supermarjoa! Milloinkas se muuten alkaa etten vaan missaa...

  VastaaPoista
 9. Muakin ärsyttää ne supermarjomainokset! Eniten se missä se sanoo lapsen hiihtokilpailujen jälkeen että "kai se meni ihan hyvin kun se voitti". KAI! Aaarg!

  Mutta mahtava Vantaa+leipuri-löytö ja hyvä veto Ateneumilta uudet liput. Niin sen kuuluukin mennä!

  VastaaPoista
 10. Hehe, siis Marjohan on valittu juuri ärsyttämään ja kauhistuttamaan meitä plösömahamammoja :) Jaksaa jaksaa, 4 päivää synnytyksestä ja hyvin menee on just niin mahtavaa urpoilua, ettei oo tosikaan. Ainakin tuntee itsensä fiksummaksi jossakin asiassa :D

  VastaaPoista
 11. Mistä ne siellä Ateneumissa tiesi mihin lähettää sulle ne liput? Kysyikö ne silloin sun osottees? Toivottavasti tietävät myös lähettää laskun sun lipuistas sille korvientukkijamuijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin tuohon toiseen postaukseen laittaa, että meilasin heille tapahtuneesta ja kysyin onko sama luennoitsija tulossa uudelleem Ateneumiin. Ei ollut tulossa, mutta halusivat korvata pahan mielen uusilla lipuilla. Tästä mainitsin ihan siksi, ettei blogiin jäisi kuva, että Ateneum ei reagoisi tällaisiin tapauksiin.

   Poista
 12. Oi, ihana, freesi turkoosi! I like it!

  Supermarjosta on pakko sanoa, että se vaikuttaa musta aika tylsältä ohjelmalta. En vaan käsitä, miten yhdestä ehtivästä ja toimeliaasta äidistä pitää tehdä oma teeveesarja. Tai sitten se syvin message ei ole auennut mulle ollenkaan. Mutta katson silti, uteliaisuudesta. :D

  VastaaPoista
 13. Jes, hyvä toi Ateneumin hyvitys. Ja hei, MINÄ odotan Supermarjoa kuin kuuta nousevaa. Alkais jo, alkais jo!! Voidaan sitten vaihtaa kommentteja ohjelmasta ;)

  VastaaPoista
 14. Kiitti vinkistä, kävin hakemassa omanikin pois. Olen ehtinyt eri liikkeissä etsiä muutamaakin Valpuri-juttua, mutta olipa näppärä kun olivat kaikki nyt siellä yhdessä läjässä, joskin tuli ostettua myös pari pahvisalkkua vaikka ei olleet listalla... Mutta ainakin olivat halvennuksessa.

  Katoin tänään ton Supermarjon ekan jakson. Nauratti sen yhden tanssijan "parempi että ois liian isot kuin että liian pienet" -kommentti. Hyvä, että on pohtinyt tissiasioita noin syvällisesti ;D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images