Reissu

Olipa terapeuttinen reissu! Jos sen voisi muutamaan kuvaan tiivistää, näytti se samalta mitä yllä. 5 päivää on muuten 120 tuntia pistoras...


Olipa terapeuttinen reissu! Jos sen voisi muutamaan kuvaan tiivistää, näytti se samalta mitä yllä. 5 päivää on muuten 120 tuntia pistorasioita ja muuta mukavaa. Huh heijakkaa kun on kiva olla KOTONA!

8 kommenttia

 1. Hieno haalari sun pojalla, täällä meiän pikku miehellä on just samanlainen ja siitä on tullu äidin lempivaate :) ja pistorasiat/sähköjohdot todellaki kiinnostaa, taitaa olla tyyppivika näillä 9-kuukautisilla...

  VastaaPoista
 2. haha, no onneksi on kohtalontovereita! Toi oli muuten tosi hyvä, mutta mielestäni vähän pienikokoinen. Lastenvaatteita ei tule sovitelluksi kaupassa ja 80cm on just sopiva ja olisin kyllä hankkinut 86cm jos olisin tiennyt koon naftiuden.

  VastaaPoista
 3. Joo, meillä kans 80-senttisessä hihat ja lahkeet aika justiinsa jo nyt, vaikka kaupassa muka katoin että näytti ihan tilavalta... Jospa se kuitenki edes jonku kuukauden palvelis kun on noin mukava, aattelin että vois kesällä ulkohaalarinakin pitää jos on lämmintä ja kuivaa. On muuten tuossa kuvassa erehdyttävän paljon meidän pojan näköinen tuo teijän lapsi :D näytin mun miehelle niin se kattoi ensin että misä me on oltu, kun on eri näkönen lattia kuin meillä. Haalari ja hiustyyli just sama, ja muutenkin koko, asennot ja harrastukset... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Kaksoisolento :D :D Onko teilläkin muuten punaiset hiukset? Muksulla on nimittäin tosi kupari tukka, tosta kuvasta ei niin saa selvää.

   Poista
  2. Ohops! No siis kasvot on täysin erinäköiset mutta koko on ihan sama ja tosiaan tuo puku hämää paljon! Olen muuten itse kotoisin sieltä suunnalta mistä luet blogia :)

   Poista
  3. Teiän ipanan kasvoja en muista nähneeni niin vaikea sanoa, mut takaa päin kyllä aika samikset joka tapauksessa. Ois kyllä ollu vähä liian pelottavaa jos kasvotkin ois ollu samanlaiset ;) Ja nyt rupes kyllä vähä kiinnostamaan että mistä olet kotoisin? :D

   Poista
 4. Ok. Oon jostain syystä kuvitellut että olet sieltä etelästä kotoisinkin :) Me asutaan Muhoksella. Mutta Limingassa meillä on aika paljon sukulaisia eli kohtalaisen tuttu paikka sekin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images