Pupu ja leijona

Julistemaaottelun voitti meillä Polkka Jamin Leijona , eli Suomi. Jee, hyvä Suomi!! Nyt leijona sai kuitenkin rohkean pupukaverin ja siin...


Julistemaaottelun voitti meillä Polkka Jamin Leijona, eli Suomi. Jee, hyvä Suomi!! Nyt leijona sai kuitenkin rohkean pupukaverin ja siinä ne toisiaan tuijottavat varmaan pääsiäisen jälkeenkin.

Täällä on pääsiäisvillitys jo kovassa vauhdissa, mämmiä on syöty useita laatikoita (rove?) ja nyt on kolmas viikko ja siis kolmas erä tulppaanejakin pöydällä. Pupujussin lisäksi muuta pääsiäissälää ei vielä ole pöydillä näkynyt, mutta ehtiihän sitä. Milloin se pääsiäinen edes on? Viime vuonna juhlin sitä varmaan 2 kuukautta tietämättä täsmällistä päivää ollenkaan :D

10 kommenttia

 1. Tuo muistuttaa vähän sitä leijonakuninkaan broadway-esityksen julistetta - ja voi, sen minä haluaisin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tollanen yksinkertaisempi ilme! Mulla tuo broadway taas muistuttaa enemmänkin sipseistä mitä mulla ei oo ja nyt tekis mieli!

   Poista
 2. Pääsiäinen on huhtikuun eka kokonainen viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kommentoin tän, en jaksanu kirjautua puhelimella ;)

   Poista
  2. Hei kiitti tiedosta. Ja onneksi meillä on ne Tiimarista saadut kanat muuten ;)

   Poista
  3. Mulla ei enää ole sitä :D Se on annettu eteenpäin arvostavaan kotiin.. ;)

   Poista
 3. Susta oli aika rohkea juttu Vauva-lehdessä. Vaikka on tullut jonkun aikaa tätä blogia luettua niin tuntui, että se oli aivan eri ihmisen tarina. (tai sit mä oonkin vääräs, ja se et ollutkaan sinä. :)) Kuitenkin, jaksamiasia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää blogihan on vaan mun harrastus, eihän mikään harrastus kerro ihmisestä kuin jonkun puolen. Ja nämä aihepiirit mitä juttu käsitteli ei kuulu tällaiseen hömppäblogiin. Kiitos kuitenkin kommentista, jaksetaan :)

   Poista
  2. Piti kaivaa itsekin se lehti uudelleen ja katsoa että mikä niistä jutuista olikaan teistä, kun en tajunnut. :) Hyvin oli kirjoitettu ja ihanan rohkeasti olit juttuun lähtenyt! Kiitos ja toivon teille kovasti onnea ja jaksamista jatkoonkin.

   Saanko kysyä vieläkö asutte ensikodissa? :) Entä millä viikoilla ja millä tavoin sinulla ilmeni raskaushepatoosi?

   Poista
  3. Ei, me muutettiin pois jo tammikuussa. Mä en voi muistaa ton hepatoosin puhkeamisaikaa tarkkaan, mutta kevät/kevättalvi se muistaakseni oli kun alkoi käsiä ja jalkoja kutittaa ihan sairaana.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images