Huopikkaat huopikkaat

Ekopesuaineita etsiessä törmäsin tällaisiin nepalilaisiin huopikkaisiin , mitä myydään myös lasten koossa. Vinkki tulee myöhässä kun ...

Ekopesuaineita etsiessä törmäsin tällaisiin nepalilaisiin huopikkaisiin, mitä myydään myös lasten koossa. Vinkki tulee myöhässä kun katselen samalla räystäältä tippuvaa vettä, mutta jospa muistan nämä ensi talvena. Aikuistenkin kokoja toki löytyy ja hinnat ovat 35-45 euroa, mikä on HAL-PA. Pinnan laatu ei ihan vastaa Lahtisia kuvasta päätellen, mutta villa on aina lämmin materiaali ja lasten kengässä käyttöikä on niin lyhyt, että hintakin ratkaisee.

Ensi talveksi meillä kuitenkin toivon mukaan on siniset Lahtiset, jotka löysin kirpputorilta. Tämän talven ne ovat olleet lainassa täsmälleen vuoden vanhemmalla pojalla, joten toivoa onettä ne ovat sopivat ensi talvena.


8 kommenttia

 1. Passais varmaan just mun turvonneille kintuilleni. Kauniimmat kuin kuomat, jotka on ainoat kengät jotka menee tällä hetkellä. Ai joo, kumppareita en ole muistanut kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan tuon ajan. Mulla oli pelkästään hai-saappaat jalassa ja välillä uggit. muistan sen ihanan hehkeän näyn, kun vaapuin Lidliin shortseissa ja uggeissa toukokuussa :D

   Poista
 2. http://primawool.com/felt-wool-boots--valenki-20/en/for-children--quot-ladybird-quot---white-or-gray-felt--128.html

  Mie lämpenin näille, ja Tee saa saapastella ensi talven näillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nuo on paljon hienommat!! uskalsikko jo hankkia vai ostakko ens talvena?

   Poista
 3. Ostan lähempänä talvea, ni tiedän jalan koosta paremmin. :) Mutta tykkäilen näiden muotoilusta, laatu näkyy.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images