Hu-huu

Teimme Nova Melinan kanssa vaihtokauppoja viikonloppuna. Hän sai lopun jarrusukka-aineemme testattavaksi lastentossuihinsa ja me saimme...


Teimme Nova Melinan kanssa vaihtokauppoja viikonloppuna. Hän sai lopun jarrusukka-aineemme testattavaksi lastentossuihinsa ja me saimme hienon pöllörintamerkin. Hän sai lapsineen pannukakkua ja mä sain illalla hervottomasti käkättävän ja levottoman vauvan viereeni. Syytän vähän 4-vuotiasta tossumallia tästä viimeisestä vaihtarista...

Meillä on noita Nova Melinan ihania ompeluksia kertynyt nyt enemmänkin, kun kesällä tilasin itselleni tossut ja sitten voitin kisuavaimenperän hänen arvonnastaan! Nyt haaveilen kevääksi uusista kotitossuista, kun vein omani perhekerhoomme pidettäväksi, siellä on niin kylmät lattiat.Onkohan niitä muuten edes tulossa, kun tossukauppa näyttää erikoistuneen lastentossuihin tällä erää. Harmi, kun unohdin kysyä eilen.

Tein sunnuntai-illan ratoksi pienen kollaasin Nova Melinan Etsy-kaupan lempparijutuista. Esimerkiksi tuo pikkupussukka, missä tyttö keinuu on käsittämättömän ihanaa kangasta. Silti nuo kissat vie voiton kaikesta, omaa en raski edes käyttää avaimenperänä :)


tyttöpussukka 7 eur
pikkutytön rimpsutossut 23 eur
kissa avaimenperä 13 eur
nallelompsa aplikaatiolla 16 eur
heijastinhuuhkaja 10 eur

4 kommenttia

  1. Nuo tyttöjen tossut ovat herrrrrkulliset, samoin kyllä muutkin käsityöt tässä kirjoituksessa :)-K

    VastaaPoista
  2. Eikö vain :) Nova Melina on kyllä tosi taitava käsistään! Noita kissojakin voisin ottaa koko pesueen!

    VastaaPoista
  3. Voi sua ihana tyyppi!! Kiitos!! Oon ihan liikuttunut. Aikuisten tossuja on kyllä tulossa ja niitä (vanhaa mallia tällä hetkellä) saa myös tilauksesta! Tänään alkoi mun kaupassa myös ALE!!! Joten sinne vaan tekemään löytöjä! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images