Halpa lapsenvahti

Siinä se nyt on. 9 kuukauden kasvatuksen tulos tanssimassa Voicen tahdissa.


Siinä se nyt on. 9 kuukauden kasvatuksen tulos tanssimassa Voicen tahdissa.

12 kommenttia

 1. MITKÄ noi ihanat housut on?! T: Kaisa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on sydänpeppuhousut :D :D Ostin ne Ipanaiselta ja ovat merkkiä Kaino. Oikeesti ihan superhyvät, merinovillaa ja kaksi kangasta päällekäin. ja pitkät lahkeet. Ilmeisesti tarkotettu kestovaipan kanssa, mutta mitäs sillä on väliä. Sopii nuinkin ja tuo vyötärö on mahtavan pitkä.

   Poista
 2. Nuo housut on niin söpöt! Ja ihan mahtavaa että kaveri joraa jo tuon ikäisenä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Mä oon luullut olevani melkein ainoa villahousufani! Ne on kyllä tosi söpöt, mutta musiikkimaun suhteen on kyllä petraamista minillä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ne on huippu hyvätkin ja minusta tosi edulliset, luomumerinovillaa joka kestää monta kokoa (80-90 cm ja nyt lahkeet rullalla) ja maksoi 40 euroa vaan :) Noita voi vaan tuulettaa niin ne puhdistuu silleen helposti. Villavaatteet on parhaita.

   Poista
 4. Meidän ipana täyttää ensi viikolla 9kk ja joraa myös voicen tahtiin :-D meillä se on mennyt jo niin pahaksi että suuttuu jos vaihdetaan eri kanava sillon kun hän on katsomassa musiikkivideoita. Suosikkibiisit on jukkapojan silkkii, elokuun soutaa huopaa ja robinin frontside ollie :-D ne saa jalat ja pään vispaamaan välittömästi ja pojan siirtymään tv-tasoa vasten seisomaan. Toinen tv-suosikki on muuten keno (ja muut arvonnat joissa pyörii palloja), sitä seuraa ihan lumoutuneena ja alkaa usein itkemään kun loppuu. Keno tulee vaan niin myöhään että pojan nukkuma-aika on jo mennyt, mut onneksi meillä on tallentava digiboksi ;) Pitäis varmaan vähentää tuota tv:n katsomista mut on vaan niin helppo välillä saada omia asioita tehtyä, kun ipana viihtyy. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuo mikään paras lapsenvahti ole, mutta aina paikalla :) Pienissä määrin en koe kauheaa syyllisyyttä ja kyllä meillä enemmän radion biisit tunnistetaan, onneksi!

   Poista
  2. Blueberryn pojalla on sitten sama musiikkimaku, kun omallani. Juuri itsekin näistä lempikappaleista bloggasin ;)

   Poista
  3. Enemmin tai vähemmin tv on meidän lapsia kaitsenut :) Oma muksuni lähes 15 vuotta sitten seurasi tyytyväisenä formuloita ja luontodokumenttejä. Äiti tarvitsee hetken omaa aikaa, jotta jakaa huoltaa lastaan ja jos lapsi sen hetken viihtyy television ääressä niin ei siitä syllisyyttä tarvitse potea! :)

   Poista
 5. Nuo villahousut on sopöt, pitääkin hiipiä Ipanaiseen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images