Wasabia tukassa

Tämän pävän tarkoituksena olisi miettiä voiko rönttäfarkuissa lähteä 2-vuotis syntymäpäiville vai pitääkö laittaa mekko? Ja ennen lähtöä pes...Tämän pävän tarkoituksena olisi miettiä voiko rönttäfarkuissa lähteä 2-vuotis syntymäpäiville vai pitääkö laittaa mekko? Ja ennen lähtöä pestä prinssi Daanielin tukka eilisestä wasabista. Teimme tyypin isseen kanssa sushia ja juhlimme (minä) Ruotsin uutta prinsessaa Estelle SIlvia Ewa Marya. Kiva nimi tuo Estelle, vaikka koko nimipötkön rimmaamisesta voidaan olla montaa mieltä. Oisin silti halunnut sen nimeksi Astrid.

Sitten pieni salaisuus. Käytän vieläkin välillä Pepinon lahjoittamaa Belly Banditia, minkä tarkoitus oli helpottaa synnytyksestä palautumista. Juttuhan on niin, että mä imetän vieläkin ja kehon palautuminen ei ole kunnolla alkanut hormoneista johtuen joten välillä selkää on hyvä tukea. Nyt on taas muutaman päivän tuntunut, että tuki on tarpeen ja siksi siis Belly Bandit on taas päällä.

12 kommenttia

 1. Me ollaan menossa kolmevuotissynttäreille ja aika samat on aatokset. Mä tosin pesin O:n tukasta pizzaa enkä wasabia.

  VastaaPoista
 2. ai palautuukohan keho enemmän sitten kun lopettaa imetyksen? kun olen ajatellut, että varmaan kilot tulee takaisin sitten kun imetys loppuu ja kulutus tasaantuu. maha on vielä aika kiva reppu eikä sormukset meinaa mahtua, vaikka painoa on pari kiloa vähemmän kuin raskaaksi tullessa. välillä käytän vyötärökorsettia, mutta nykyään melko laiskasti. missikisoihin ei varmaan enää tällä mahalla osallistuta kuitenkaan :D ainiin enhän mä muutenkaan voi enää osallistua kun täytän 25, tou. mutta jotain turvotusta varmaan on vielä, kun kerran nuo sormukset tekee niin tiukkaa.

  VastaaPoista
 3. Mulle fysioterapeutti sanoi silloin pahimpina selkävaivapäivinä joulukuussa, että keho on edelleen palautumatta kun imetän. Kun hormonit tasapainottuu imetyksen lopettamisen jälkeen alkaa keho palautumaan esimerkiksi selkänikamien venymisestä.

  VastaaPoista
 4. mä laitan noi farkut, ei ne mitkään viiskymppiset oo :)

  VastaaPoista
 5. Luin tämän blogisi viikossa läpi; paljon mielenkiintoista asiaa ja ehkäpä minullekin joskus ajankohtaista. Kirjoitat hyvin, joten siksipä luin kaiken. Oletko siis virallisesti yh, vaikka lapsen isä on kuvioissa. Asiahan ei tietenkään minulle kuulu eli ei tarvitse vastata jos et halua. :)

  VastaaPoista
 6. mulla alkoi kaksi viikkoa sitten tippua paino, kun lopetin imetyksen. näkyy jo poskipäät ja housut on isot vyötäröltä, ehkä uskallan kohta sovittaa "ennen raskautta" housuja. en ole yhtään muuttanut ruokailutottumuksia tai liikkunut enempi, mutta silti onneksi jotain alkoi tapahtua.ekat raskausarvet sain kun V oli 4 KUUKAUTTA, en siis yhtään edes raskaana. kertonee jotain..

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä tilaisuuksia, joihin saa oikein luvankin kanssa tälläytyä ja pukea kaapista hienon mekon, on niin harvassa, että otan kyllä kaikista ilon irti. Tilaisuudesta siis käy oikein mainiosti myös parivuotiaan synttärit. Lisäksi pieni panostaminen osoittaa, että arvostaa päivänsankaria ja on mukana juhlahumussa eikä vain raahautunut paikan päälle. Tietty kukin tyylillään, mut "sitähän sää kysyit". Tosin mä nyt tykkään pukeutua mekkoon silloinkin, kun en ole menossa yhtään mihinkään. (Ja tämähän ei liity mitenkään siihen, että farkut ahdistaa ja pusertaa ja-ja-ja....).

  VastaaPoista
 8. Olen virallisesti yh ja asun lapsen kanssa yksin. Isän kanssa olemme hyvissä väleissä :)

  VastaaPoista
 9. Tekisipä mielen lopettaa imetys NYT!

  VastaaPoista
 10. samaa mietin itsekin, mutta sitten kuitenkin menin farkuissa. Se on myös juhlittavasta kiinni, esimerkiksi nyt tiesin vieraiden olevan rentoa porukkaa eikä mitään jäykistelijöitä.

  VastaaPoista
 11. Voi teillä näyttää niin nätiltä! <3 Ihanat verhot ja ne pallot. I love!

  VastaaPoista
 12. ja ihana tarjotinki on :P Tää kuvakulma antaa ehkä hieman väärän kuvan kotimme ns. sisustuksesta, kun toi pöytäalue on ainoa mihin lapsi ei pääse sotkemaan kovin. Esimerkiksi lattialla oleva paistinpannu on rajattu pois!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images