Valon myötä

Valon myötä yhteiset päiväunet, ainakin ne toiset, ovat vaihtuneet kevään tulon ihmettelyyn ja siitä inspiroitumiseen. Perjantaisen Ikeanrei...

Valon myötä yhteiset päiväunet, ainakin ne toiset, ovat vaihtuneet kevään tulon ihmettelyyn ja siitä inspiroitumiseen. Perjantaisen Ikeanreissun paras saalis, narsissisipulit venähtivät pitkiksi kukkavarsiksi ja kukinnoiksi. Talviset valopallot eivät nekään ole täysin orpona, vaan niiden aika koittaa illemmalla milloin pimeää piisaa.

Eilisen päiväuniajan lukemistona oli erään kantoliinaisän mulle diilaama ekolankakirja, mikä saikin ajatukset heti laukkaamaan. Tupsulippis on pojalle tehtävä jahka se keppiseepra ensin valmistuu, sekin on enää senteistä kiinni. Kirja opettaa myös muovipusseista matonkuteiden leikkaamisen ja kevääksi voisi kyllä virkata partsille uuden kierrätysräsymaton, tulisivat ainakin hyötykäyttöön nekin.

Onneksi käsityöideat ovat enemmän lankapanotteisia, mun ompelukone nimittäin keksi ettei se osaa ommella kuin taaksepäin. 

Onko joku muuten jo ehtinyt toteuttamaan jotakin tuosta Sanna Vatasen uudesta kirjasta? Edellinen jämälankakirjahan oli aikamoinen suksee käsityöblogeissa ja ainakin kannen tilkkuhameeseen olen törmännyt jopa livenä.

6 kommenttia

 1. Eilen just mietin, että mitä teen mun jämälangoille... Lähetin ne Pirkanmaan hoitokodille, kun aamulehdessä valittivat, että kutojien langat on siellä loppu.

  VastaaPoista
 2. Varukseen lähti ja tuosta lähikirjastosta sen toivottavasti pian haen.

  Oottekohan muuttaneet naapuriin, melkein vois olla meijän ikkunasta nuo kuvat ;)

  VastaaPoista
 3. Ai että, en ole käsityöihminen, mutta kovasti haluaisin sellaisen hameen, joka siinä jämälankakirjan kannessa on. Sitä en tiiä, sopisko se vartalomalliin, mut se on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on vähän semmonen, et vie huomion miltä tahansa vartalonmallilta, kun on niin kirjava, joten sopii varmasti :D

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images