Tuliaiset

Tukholman tuliaiset jäi esittelemättä ja niinhän siinä kävi kuten kenelle tahansa vaikutuksille alttiille henkilölle, että noita perhanan ko...


Tukholman tuliaiset jäi esittelemättä ja niinhän siinä kävi kuten kenelle tahansa vaikutuksille alttiille henkilölle, että noita perhanan kolmioita tuli rehattua mukana kotiin asti. Mukaan lähti myös muutamat onnellisuussukat, origamisetti sekä ihana, ihana, IHANA Detaljer Hemma-kirja.

Detaljer Hemma-kirjasta voisin kirjoittaa joskus pidemmänkin esittelyn, sillä sitä löytyy mm. adlibriksen valikoimista. Pähkinänkuoressa kirja on kooste erilaisista yksityiskohtaisista kodeista ja se on huomattavasti paljon kiinnostavampi mitä esimerkiksi ne Paumesin koti-kirjat, sillä mukana ei ole pelkästään luovan alan ihmisten harkitusti boheemeja koteja vaan ihan kaikenlaisia koteja. Ihana!

Nuo kortit olivat myös pakko hankkia, sillä jotenkin tuo ruotsinkieli vaan näyttää niin pirun hyvälle. Olen vähän tällainen vadelmavenepakolainen ja jo pelkkä ruotsin kieli (mitä en osaa yhtään) on ihanaa! Toppen!

Yksi tuliainen vaatii ihan oman esittelynsä, kunhan saan sen aseteltua jotenkin aloillensa. Näette sitten!

Lisäys: Sain juuri äsken mainosmeilin, että Nudgessa on noi edellisessä postauksessa nähdyt Honores des Presin luomutuoksut ota 2 maksa 1 huomenna ystävänpäivätarjouksessa! Pakko lisätä vinkiksi teillekin, ne on kans ihania (vaikka eivät ruotsalaisia olekaan).


16 kommenttia

 1. Origamimööpelikirja on iiiiiiiiiiiiihana. Tahdon!

  VastaaPoista
 2. Niin on! Ja siis täyttä humpuukia koska mitä hittoa tollasilla paperituoleilla tekee. Mutta ihana, ehdottomasti :D

  VastaaPoista
 3. Fantastiskt!! Jättefina prylar!! <3 Samma på finska...hienoo tavaraa! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana tarjotin ja lautanen ja sukat. Kirjakin näyttää mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 5. Origamien taittelu on terapeuttista. Vähemmän terapeuttista on sitten yrittää kehittää jotain järjellistä käyttöä terapiatyön tuloksille! Mutta ihana kirja siis. Ainahan sä voit rakentaa pahvilaatikosta nukkekodin ja väsätä sen täyteen paperihuonekaluja.

  VastaaPoista
 6. Oi, oi, oi, toi kirja! Romunkerääjä aktivoituu, esittäytyy ja tulee kaapista ulos. Tahdon tuon!

  VastaaPoista
 7. Toi detaljer hemma on aivan paras!!! :) Ja ruotsin kieli myös! Vaikken osaakaan ;D

  VastaaPoista
 8. Mistä moiset sukat? Himoitsemma! :D Ja länsinaapuri-risteily odottaa jo ihan kulman takana.

  VastaaPoista
 9. Mun pitäis oppia ruotsin kieli! Voitaisko keskustella aina tavatessa ruotsiksi? Tai siis voisitsä puhua mulle ruotsia, mä voisin ölähdellä vastaukseni suomeksi?

  VastaaPoista
 10. mun on pakko sanoa, ettei se onnistu. kirjoitin ruotsista b:n ja sain senkin vain opettelemalla kentin biisejä ulkoa ja onnella.

  VastaaPoista
 11. Happy socks on merkki, Viking Line myy niitä tax freessa ainakin :)

  VastaaPoista
 12. Mä ihan oikeasti mietin et uskallanko kertoa sulle tosta kirjasta tai sä saat lisää pontta ympäröidä ittes kirppisromulla :D Mutta kun olen alkanut jo itse hankkimaan sulle tavaroita niin uskalsin kertoa tuosta kirjasta, hihi.

  VastaaPoista
 13. Voit myös laulaa mulle Kenttiä.:)

  VastaaPoista
 14. Kiva. Tsääärrrrrleeeekken venttar! Om du var här!

  VastaaPoista
 15. Mä voin aloittaa maltillisemmin ja tuoda takaisin sen Paumesin lastenhuonekirjan, vaihtaa sen Paumesin "ei-niin ihanaan" normisisustuskirjaan? Mä tarvitsen enää kovin vähän virikkeitä tässä romukeräysharrastuksessani, sä enemmän...

  VastaaPoista
 16. Oih, ihania tuliaisia! Jättefina saker!! Tahdon myös Tukholmaan, jei!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images