Tukholmaan!

Varattiin retki tukholmaan ensi viikoksi. Voi ihanaa! Koska risteilijän aika on tunnetusti lyhyt, teimme jo pienen perheneuvottelun minne me...


Varattiin retki tukholmaan ensi viikoksi. Voi ihanaa! Koska risteilijän aika on tunnetusti lyhyt, teimme jo pienen perheneuvottelun minne mennään ja mitä tehdään.

Minä:  Ja mä haluun mennä Moderna Museettiin.

Lapsen isä : Joo, hyvä idea. Paitsi mitä siellä ees on nyt kun se yks hyvä näyttely just loppu.

Minä: Siis mä haluun mennä sinne museokauppaan. Niin ja Ahlensille.

Lapsen isä : Aha. Vai niin. Tuliaisetki katottu jo valmiiksi. Ekkö voi tilata suoraa postimyynnistä nii ei tarvi lähteä ollenkaan.
7 kommenttia

 1. Oj vad fiffigt, pappa vet!

  VastaaPoista
 2. Hahhah! Ihana! :-DMeidän Tukholman reissu koittanee vasta syntymäpäivien tienoilla, pääsiäisenä. Ja siksi onkin pakko kysyä: tarviiko lapsi passia? Pääseekö Stokikseen ilman?

  VastaaPoista
 3. en oo aatellu hankkia passia, sillä eihän ne kysy ees aikuisilta passeja :) Ei mullakaan oo ikinä ruottissa mitään kyselty, mutta varmaan periaatteessa tarvis.

  VastaaPoista
 4. Pitää nyt kommentoida ekaa kertaa, vaikka oonkin lueskellu sun blogia jo vähän aikaa, vaikka lapseton olenkin, että hei vaan :) Että eihän ne oo sitten tuliaisia, jos ne tilais postimyynnistä :) Ja eihän aikuisetkaan tartte pohjoismaissa passia, mutta joku henkkari kai pitää olla. Millä tommosen pienen henkilöllisyyden sitten todistais, noin teoreettisesti jos sitä alkas joku kysellä?

  VastaaPoista
 5. Aah, oolrait. Passit on tosi kalliita vielä. Mun piti hankkia joskus pikapassi kun hukkasin (...) passini ja Tallinnan matka hotelleineen oli jo buukattu. Kahdeksankymppiä ja palkatonta vapaata duunista heti aamusta, veri nais!

  VastaaPoista
 6. Voiii...ihanaa! Pääset Tukholmaan! Jee! Ja åhlens on the place. Taidampa räväyttää vielä Åhlens postin ja niiden uutuuksia. Mun mamma kävi just ja toi mulla niitä ihania raidallisia fliis-peittoja :)

  VastaaPoista
 7. Muistaakseni tarkisti syksyllä laivayhtiönsivuilta että ihan pienelle (en nyt muista missä raja meni) riittää henkkariksi kuvaton kelakortti. Eihän aikuisetkaan tarvitse passia, vaan ajokorttikin riittää. Tosin meiltä ei edes mitään henkilöllisyystodistusta kysellyt kukaan, eikä ole ennenkään kyselty. Niin ja meidän poika oli siis 9kk kun oltiin reissussa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images