Tiikeri

Tanskalainen Tiger otti ja tuli Suomeen. Nyt voi leikkiä ulkomaita Itäkeskuksessa kun menee eka Tigeriin ja sen jälkeen Lidliin. Tänään ei ...

Tanskalainen Tiger otti ja tuli Suomeen. Nyt voi leikkiä ulkomaita Itäkeskuksessa kun menee eka Tigeriin ja sen jälkeen Lidliin. Tänään ei kuitenkaan jaksa mennä tutustumaan uuteen romukauppaan, mutta tarjonta on kyllä herkullisen näköinen näin netin kautta, vai mitä sanotte?

Onneksi maailmasta ei lopu tavara kesken jatkossakaan, joten ei ole mitään kiirettä. Less is more kun näyttää nopeasti läppärin takaa katsottuna aika kaukaiselta käsitteeltä jo nyt.

5 kommenttia

 1. Outi-Hyypiön elämää25. helmikuuta 2012 klo 8.51

  Oho mikä kauppa. Siis missä toi on, Itiksen sivulla ei ollu tuota? Ja TIgerin karttasivulla se näyttää että se olis Kampissa?

  VastaaPoista
 2. Lyybekin aukiollaKauppakartanonkatu 3

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää25. helmikuuta 2012 klo 9.35

  Onks se lyypekinaukio se sittarin puoli?

  VastaaPoista
 4. Ooh, mikä vinkki! :) Nyt tiedän miten kulutan keskiviikon vapaapäivän. Tavara ei tosiaan maailmasta lopu... Onneksi olen huomannut, että monissa kaupoissa, alennusmyynneissä jne. tulee usein ensiksi valtava ostoshuuma, mutta pienen hetken jälkeen tulee vastareaktio; "tarvinko tätä tosiaan?", "voisin tehdä tämän itse", "tämän varmasti löytyy kirpputoriltakin", "ja jos se löytyy kirpputorilta 5 eurolla, niin miksi kuluttaisin siihen nyt 35 euroa".

  VastaaPoista
 5. Mä kävin kyllä tsekkaamassa paikan, vaikkei pitänytkään :) Hain synttärilahjaa 2v tytölle. Mutta onneksi ei koko kauppa tarttunut mukaan, lahja vain ja työvalo pöydälle.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images