Taiteilija

Oi, olen unohtanut esitellä uuden taulumme! Se löytyi Itäkeskuksen Fidasta 6 euron hintaan ja oli omasta mielestäni tosi hieno. Kotimiehenä ...

Oi, olen unohtanut esitellä uuden taulumme! Se löytyi Itäkeskuksen Fidasta 6 euron hintaan ja oli omasta mielestäni tosi hieno. Kotimiehenä ollut lapsen isä kuvaili löytöäni näin: "ihan sairaan ruma ja siis maksoitko sä tosta jotakin" kun paahdoin innosta posket punertaen kotiin kirppisreissultani. Meillä ei maut mene oikeastaan koskaan yksiin, mitä ihmettelen kun omistan kuitenkin niin hyvän maun.
Pikkupöytäkin on siivottu mun askarteluistani pitkästä aikaa. Tykkään istuskella tuossa piirtelemässä päivisin kun lapsi puuhaa jotain omiaan ja viikon lopulla pöydän pintaa tuskin näki kaiken tarpeiston alta. Meneillään on ainakin keppihevonen, lautasen koristelu, origamit ja jarrusukkatehdas. Paljon tekemistä, mutta valmiiksi ei tunnu tulevan mikään. Taitaa olla ammatinvalintakysymyksiä.

4 kommenttia

 1. Hahahaha :D Jo toisen kerran tänään nauran ääneen sun jutuille! Siis mua naurattaa toi isän kommentti!Ja tosta taulusta, se sopii just hienosti sun kotiin! Olisiko peräisin 70-luvulta?

  VastaaPoista
 2. Mua ei eka naurattanut ollenkaan :D Uskoisin 70-lukua kans, oikeen on kirjontatyö. Pitää varmaan viiä Antiikkia Antiikkia ohjelmaan tuomaroitavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Miten tehdään jarrusukkia?

  VastaaPoista
 4. Tuossa pari postausta alemmassa jutussa on sen aineen nimi. pursotetaan sitä sukkaan ja annetaan kuivua.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images