Sukkahousut jalkaan, uusi päivä alkaa

Ensiksikin haluan sanoa, että en ole Mikko Alatalo fani. Ja toiseksi, että kuvassa kalsareiden sijaan on valeasu jolla poistuin tiistaina ky...


Ensiksikin haluan sanoa, että en ole Mikko Alatalo fani. Ja toiseksi, että kuvassa kalsareiden sijaan on valeasu jolla poistuin tiistaina kylille.

Luonnolliset asennot kunniaan.

Ja kolmanneksi: MIKSI MUN JALAT ON NIIN VAMMASET ETTÄ SUKKAHOUSUT MENEE AINA RIKKI OIKEASTA POTTUVARPAASTA?! Joka ainoat sukkahousut, miltä tahansa merkiltä ja vaikka leikkaisin ja viilaisin kynnenkin kuinka hyvin vain. Ensimmäisellä kerralla riks vaan. Niinkuin nuokin meni. (tuskin johtuu pelkästään noista lattialle kuivahtaneista leivänkannikoistakaan?)

7 kommenttia

 1. Minulla on saman ongelma! Onkohan jossain sellasia maailman parhaita sukkahousuja joissa nin ei kävisi? Terkkuja kohtalontoverilta! -R

  VastaaPoista
 2. Voi ihana oot! Kivan väriset sukkikset. Just eilen hypistelin Ginassa tollasia oransseja ja vihreitä :) hali <3

  VastaaPoista
 3. varmaan karhunlangalla pitäisi neuloa oma vahvistus :)

  VastaaPoista
 4. Hihi, sulla on aina joku piristyspäivä :) Nuo oranssit on aika murretut, viime syksyltä. Kirkkaampia värejä nyt saa ja mulla on totaalinen mintun vihree hulluus päällä! Mutta ei ei ei, pakko pitää pientä rajaa tai sitä on kuin mikäkin hedelmäcocktail kohta :D

  VastaaPoista
 5. Mulla mene kans sukkahousut pottuvarpaan kohdalta rikki, epäilen et johtuu siitä, että pottuvarvas on niin iso.. Tuo mekko on hieno! En oo nähäny.

  VastaaPoista
 6. Muistaakseni ollaan joskus aiemminkin asiaa pohdiskeltu, mutta niin, mulla on täysin sama ongelma ja sama jalkakin! Ja miks se reikä tulee aina siihen toisen pottuvarpaan kohtaan, luulis että samantein tulisi sitten molempiin!

  VastaaPoista
 7. Tässä vinkki meille kaikille terävävarpaisille: laita sukkahousujen alle ohuet nilkkasukat soveltuvaa väriä, ja sukkahousujen terät kestävät pidempään. Toimii jo ainakin toisessa sukupolvessa. Niillä vahvistetuilla ties-millä-osilla kun ei tunnu olevan todellista vaikutusta mihinkään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images