Sesonkiherkku

Oi pääsiäinen, sinä ruokajuhlista lempparein! Tänään oli jo pakko sortua mämmiin kaupassa. Säälittävän pieneen kippoon sorruinkin, olisi ...


Oi pääsiäinen, sinä ruokajuhlista lempparein! Tänään oli jo pakko sortua mämmiin kaupassa. Säälittävän pieneen kippoon sorruinkin, olisi voinut ostaa kerralla kyllä sen isommankin kun on niin hyvää. Viime keväänä vedin lähemmäs 30 mignonmunaa siinä raskaustranssissani ja ne syötyäni kuulin ettei pääsiäinen ole vielä edes ollut. Nyt ollaan taas etuajassa, mutta luojan kiitos tästä ei pitäisi mitään suurempia diabetesuhkia tulla päälle. Harmi kun tuota lasta ei vielä saa alkaa opettamaan perinneruokien makuun, tekisi mieli katsoa miten sen suu reagoi tähän herkkuun. Ja mämmihän nautitaan tietenkin kuohukermalla eikä millään floratuotteilla tai muilla kevennyksillä, ettäs tiedätte.

7 kommenttia

 1. oih onks mämmi jo kaupoissa? miksen huomannut eilen!!!! btw mun kaverin italiaanomies rakastaa mämmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun vahva veikkaus on, et sitä on aina pakastealtaassa. Mutta joo, siellä se köllötteli viileäaltaassa. Minusta se on hyvän makuista herkkua, ihmekään jos italiaanotki tykkää!

   Poista
 2. Mitä merkkiä toi on? Ei näytä tutulle keltanen purkki.. Mä valkkaan aina sen kymppimämmin ja kuohukerman. Vanhat tutut ei petä ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hetki pieni *juoksee kartanon länsisiipeen* ....HoviRuoka Oy Kouvola. Oikeen oli hyvät mämmit!

   Poista
 3. Voi ei. Tänään just hiplailin samanlaista mämmikippaa kaupassa, mutta jostain syystä sanoin itselleni ei. Nyt harmittaa. En silti aio sortua yhtä pahaan mokaan kuin viime pääsiäisenä: raskauspahoinvoinneissani ja -mieliteoissani missasin koko pääsiäisen ja mämmihalut heräsi vasta, kun sitä ei saanut enää edes ale-hintaan. Mikä hirvittävä tragedia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen seuraavan raskauden aikaan tarkistamaan myös kauppojen pakastealtaat, yleensä sitä löytyy sieltä ympäri vuoden!

   Poista
 4. Ja mämmihän on parasta vaniljakastikkeella! :)
  Ite mämmi sit sokerittomana ja luomuna <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images