Kliseekolmiot

Nyt lähtee parvekkeen paskainen markiisi veks, sanoi taloyhtiö mitä tahansa. Ja suojaa antamaan paskartelin tuollaisen ah niin trendyn ko...


Nyt lähtee parvekkeen paskainen markiisi veks, sanoi taloyhtiö mitä tahansa. Ja suojaa antamaan paskartelin tuollaisen ah niin trendyn kolmiosermin parvekkeen oveen, etteivät naapurit näe ihan suoraa tupahan. Tuokin kyllä saa lähteä kävelemään samoitentein kun keksin jonkun toimivamman systeemin, mikä saattaa olla jonkinlainen maitolasityyppinen pinta oven lasiin. Me like piipertely.

6 kommenttia

 1. olen yrittänyt kommentoida hetken jo mutta jostainsyystä en päässyt kirjautumaan aikaisemmin sisään..
  Tuohon aikaisempaan postaukseesi viitaten tiedän tunteesi, kai. Itse hankin kaksi mukulaa vuoden ikäerolla. Tästä on jo kymenen vuotta aikaa. olin ns.teiniäiti. piti saada kun oli "kivaa" :) yksinhän sitä jäi ja ilman mitään verkostoja. itselläni tämä netti oli aivan ehdoton henkireikä sosiaaliseen maailmaan. varsinainen viimeinen snorkkelinputki välillä! ilman, olisin varmaan tukehtunut vaippahuuruihin ja ahdistuksiin.Ainakin menettänyt mielenterveyteni jos en muuta.

  Nyt kymmenenvuoden jälkeen elämä on jo varsin toisenlaista. Tsemppiä ja kaikkea hyvää sinulle. Kirjoitat hyvin!

  VastaaPoista
 2. no onneksi nyt kommentti tuli! nyt en ehdi vastaamaan pidemmin, muutakuin hauskaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. No on trendy kyllä! DC-fixiähän saa maitolasiversionakin joten sillä vaan kato koko ovi? Tai sitten sillä koko ovi ja leikkaa siitä pari isompaa kolmiota pois niin on trendy edelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tiiän et on ja sillä ajattelinkin. Oikeasti toi kolmiohulluus on aika levotonta täällä meillä, mutta ihan jos maitolasidcllä fixais koko oven.

   Poista
 4. Piimällä voi tehdä maitolasiefektin ikkunaan! Superlonilla vaan töpöttelee ja antaa kuivua, avot!

  VastaaPoista
 5. Olin kans tulossa ehdottaa piimää+valkoista vesiväriä, true oldschool!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images