Kartta ilman ominaisuuksia

Viime viikonloppu oli Design Capital viikonloppu ja kaupunki oli täynnä hulabaloota. Muutamiin paikkoihin tuli oikeen kutsukin, mutta en sit...

Viime viikonloppu oli Design Capital viikonloppu ja kaupunki oli täynnä hulabaloota. Muutamiin paikkoihin tuli oikeen kutsukin, mutta en sitten jaksanut eikä oikein kiinnostanutkaan. Yksi viikonlopun tapahtumista olisi ollut Marikiskassa perjantaina julkaistu Marimekon Helsinki-kartta, mihin törmäsin sitten lauantaina ihan muuten vaan Sanomatalossa.



Konseptina täysin turha kartta, jolla ei pysty suunnistamaan, toimii ennen kaikkea julisteena ja muistona designpääkaupunkivuodesta. Muuta funktiota en sille keksi, mikä on sinäänsä täysin outo homma, sillä design capital-vuodenhan piti korostaa asioiden käytettävyyttä ja sitä kuinka ne on suunniteltu jotain asiaa varten. No tämä kartta ei ole kyllä suunnistukseen, mutta kun otin, pistin sen seinälle ja lähetin Löytö-blogin Johannakoollekin oman.

Ensin se oli kiikkutuolin takana olkkarissa, mutta tänään jo muutti tyypin huoneeseen. Olkoon siellä nyt jonkin aikaa julistamassa suunnittelun ilosanomaa ;)

3 kommenttia

  1. Mies toi meille tänään tuommosen, oli löytänyt lounaskahvilasta. Ajattelin heti että sopisi kehyksiin seinälle. Tykkään tosi paljon visuaalisesta ilmeestä ja mainos ei ole niin läpinäkyvä. Katsotaan milloin pääsee seinälle asti, nyt ei ainakaan ole tyhjää seinätilaa...

    VastaaPoista
  2. Voi oot i-h-a-n-a!! <3 Viel ei tänään tullu, mutta huomenna kärkyn postii ;) puss o kram <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images