Jukka

Mulle iski raskauden aikana post-jukkapoikafanius. Olin fani jo silloin Soul Captain band ja Kapteeni Ä-ni aikoina, mutta se sitten jäi j...
Mulle iski raskauden aikana post-jukkapoikafanius. Olin fani jo silloin Soul Captain band ja Kapteeni Ä-ni aikoina, mutta se sitten jäi jossain vaiheessa. Uutta Älä tyri nyt biisiä on kuulunut YleX:ltä nyt aika paljon ja ilokseni huomaan nauttivani yhä enemmän Jukasta. Joku sanoi, että aika saarnaavaa tuo teksti, mutta lukioikäinen minäni olisi samaistunut kovasti.

Onneksi nykyajan teineillä on Jukka Poika ja netti (niin hyvässä kuin pahassakin) että jaksavat. Ja meillä mutseilla myös.

7 kommenttia

 1. Mulle tulee aina Jukka Pojan biiseistä mieleen kesä! Ihanaa, kun muistutit tästä ;)

  VastaaPoista
 2. Onkohan Jukka Pojalla ja raskaudella joku yhteys? Pitkäaikainen inhokki alkoi raskausaikana kuulostaa tosi hyvältä... ja kuulostaa edelleen :)

  VastaaPoista
 3. Sama vika, itsekin aloin tykätä ko. artistista toista lasta odottaessani!

  VastaaPoista
 4. Mulla ja tuolla teinitytöllä ei musiikkimaku juurikaan mene yksiin, mutta pojasta ollaan yhtä mieltä; on niiiin mussukka ihana että ♥

  VastaaPoista
 5. Tän biisin vois soittaa Opon tunnin alussa. Mitäköhän oppilaat tykkäis? Vois toimiakin, ainakin huomio ois taattu. ;)

  VastaaPoista
 6. masentuukohan teinit jos mammatkin kuuntelee tätä? :D

  VastaaPoista
 7. Eiköhän ne oo masentuneita jo anyway valmiiks, ehehe. ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images