Itsetehdyt jarrusukat

  Mainiota ainetta tämä jarrusukkien tekemiseen tarkoitettu Sock Stop! Tehtailin eilen meille tuollaisia kuviollisia jarruja sukanpohjiin ei...
Mainiota ainetta tämä jarrusukkien tekemiseen tarkoitettu Sock Stop! Tehtailin eilen meille tuollaisia kuviollisia jarruja sukanpohjiin eikä ollut vaikeaa. Sock Stoppia vaan sukanpohjaan tarpeeksi ja sitten 12 tunnin kuivumisaika.

Ainoa hankaluus oli löytää yksivärisiä jarrutomia sukkia Kampista, mutta Du Pareil Au Même onneksi möi kolmen settejä. Tällä aineella olisi voinut kuvioida myös housunpolvia konttaamaan opetellessa, mutta nyt se on jo myöhäistä. Kotivillasukat sen sijaan tulevat saamaan liukuestepisarat pohjiin, mutta niitä ei sitten voi laittaa kenkiin, kun jarruttaisi jalan luontaista liikettä kävellessä.

Aine oli aika hankala pursottaa koska tuubista tuli paljon ilmakuplia ja suutin tukkiutui helposti eli ainakaan näillä taidoilla ei mihinkään kovin taiteellisiin suorituksiin kyetty. Ajaa kuitenkin asiansa ja on hauskaa ajanvietettä.

Sock Stoppia myy askartelu- ja lankakaupat, man purkin hankin Hobby Pointista hintaan 7.90. Värejä oli monia, mutta otin sitten tylsyyksissäni mustaa.

14 kommenttia

 1. Oonkin miettinyt että saako tuollaista ainetta mistään, ja näköjään saa. :) Hyvä tietää, monissa 86cm sukkiksissa ja isommissa sukissa ei ole enää mitään liukuestettä ja välillä ne tulisi ihan tarpeeseen.

  VastaaPoista
 2. Jos en olisi napannut niitä seitsemän euron kassiini tusinaa, olisin varmaan ostanut tuota tököttiä ja tuunannut vanhat sukat. Meillä on konttaussukkahousutkin, mutta kun tuo lähti konttaamaan, kävi se sen verran itsevarmasti liukastelematta (vaikka meilläkin laatta ja -parkettilattia), että ne todettiin aika turhiksi. Kivan näköisiä sukkia! Vau!

  VastaaPoista
 3. pitääkin vinkata tästä yhdelle kaverille, joka valitti ettei yksivuotiaalle tahdo enää löytyä jarrullisia sukkiksia. polvijarruja en oikein ymmärrä, luulisi, että niistä olisi pelkkää haittaa kontatessa? ei kyllä olla kokeiltu, mutta ainakin nyt kun tyttö konttaa jo tosi kovaa, olisi varmaan vaan tiellä. sukanpohjissa sen sijaan jarruille on käyttöä kun tuo viilettää menemään taaperokärryn kanssa.

  VastaaPoista
 4. Oi, ristinollista tulin hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. OOooih vau! Kiitos tästä! Ihan mahtavaa ja hienoja sukkia! Taidan törkeästi kopioida lähitulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 6. Juu, monissa eri väreissä! Olen kuullut myös ettei isompia jarrullisia sukkia/sukkiksia löydy helposti.

  VastaaPoista
 7. Meillä oli niin pieni, että oöisi kyllä tarvinnut. Eteenpäin piti päästä, mutta aina vaan suti!

  VastaaPoista
 8. vinkkaa ihmeessä! Meilläkin on jarrusukat kyllä tarpeen :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on soinu tekemisestä lähtien päässä movetronin "jos vain tuut mun luo niin lupaan opettaa miten pelataan oikeaa ristinollaa......"

  VastaaPoista
 10. Kopiointi ehdottomasti sallittu :) Mutta kannattaa muistaa varoa noi ilmakuplat ja vaikka leikata se tuubin nokka. Neulan kärjen reikä ei riitä, kuivuu ja tukkiutuu 10 sekunnissa se reikä.

  VastaaPoista
 11. Mahtavat kuvioinnit, etenkin tuo ristinolla :D Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 12. Lastentarhanopettaja-äiti24. helmikuuta 2012 klo 21.56

  Aivan ihania sukkia ja tuohan on tosi magea lahjaidea, jos vaikka lapsen nimen laittaisi sukkaan tai jotain muuta mukavaa!

  VastaaPoista
 13. heh, mulla on yhdet prinsessasukat kaisla- kaunokirjoituksella ja kruunulla paketoitavana huomiseksi!

  VastaaPoista
 14. Haa mikä nostalgiahyöky. :D :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images