Bababababa!

Kiitti vaan Norsis, jonka blogia en linkkaa koska huhupuheiden mukaan sinne säntää sitten äitejä. Mutta kiitti silti! Mun kevätharrastus on ...

Kiitti vaan Norsis, jonka blogia en linkkaa koska huhupuheiden mukaan sinne säntää sitten äitejä. Mutta kiitti silti! Mun kevätharrastus on nyt vinkistäsi valittu ja se on Mignonien sijaan Kinderit. Joka viidennessä on Barbapapa ja mun on saatava kirkkaan punainen, musta ja oranssi, sillä ne on meidän perheen nimikkohahmot. Mä oon tietenkin oranssi.


10 kommenttia

 1. Kindereissä Barbapapoja! Nyt alko keräily! Miten sais vaan niitä barbiksia, eikä mitään turhia autoja tai muita...hmmm.

  VastaaPoista
 2. mä muistan ku niitä kilppareita kerättiin piti muna punnita ja jos se oli tasan 25g oli suuri todennäköisyys saada kilppari! mikäköhän on barbapapan grammamäärä...

  VastaaPoista
 3. Me kerättiin aikoinaan krokotiilejä :D

  VastaaPoista
 4. Apua, äitejä! :D :D :D XDMut joo, mä halusin barbapinkon ja sain sen!!! Lisäksi haluun myös barbatipun. Aijai. Lapsena sain kaikki ne kilpikonnat kerättyä, mä vähän päätin että en nyt ostele Barbapapojen toiveissa noita kauheesti enempää mutta nyt kun muutkin innostui niin tässähän tulee sellainen kilpailufiilis että pitää saada ne kaikki ja sit voi vaihdella tuplia muiden bloggaajien kanssa :D

  VastaaPoista
 5. mä alan kerään niitä ja haluan, että oon sun nro 1 vaihtiskamu! Koska en kestä jos vaihakki sitte jonku toisen kaa ja mulla ois sata samaa! Missä on halvimmat kinderit?

  VastaaPoista
 6. Joo, number 1 vaihtiskamu, ihanaa :D Se pitää tosiaan selvittää että missä on halvimmat. Mä en tajunnut Citymarketissa ees katsoa hintaa kun sokaistuin niin siitä Barbapapa-mainoksesta!

  VastaaPoista
 7. jossain näin 89 senttiä, mutten muista missä! Ehkä jopa Lidl?

  VastaaPoista
 8. Oi, pakko päästä Kinder-kauppaan! Meidänkin tytön suosikkeja on nuo Paapapaapapaapat.Ps. En ehkä ole koskaan mitään kommentoinut, vaikka lukenut olen nyt jo tovin. En vaan koskaan ennätä tämän arkisählingin ohessa, paitsi nyt sitten näköjään näin tarkeän asian kohdalla avasin sanaisen arkkuni... :D

  VastaaPoista
 9. Ääh, mä en oo koskaan ees päässy sisälle noihin, mut silti heräs keräilykilpahimot! :D Minäkö helppo?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images