yllätyspinkkiä!

  Kirppisbongailujen paras puoli on varmaan yllättävyys. Joskus löytyy jotakin, mikä johtaa johonkin ja ykskaks keittiön tehosteväri onkin p...Kirppisbongailujen paras puoli on varmaan yllättävyys. Joskus löytyy jotakin, mikä johtaa johonkin ja ykskaks keittiön tehosteväri onkin pinkki. Marimekon Ystävät-kangas löydetty 5 euron hintaan kirpparilta ja samaa pinkkiä toistava Sack'n Seat- matkasyöttötuoli saatu jo syksyllä Pikku Kengurusta. Nämä yhdessä saivat aikaan pinkkivivahteisen keittiön, mikä oli hauska yllätys itsellenikin.

Pöljä seinäteksti viittaa amerikan äireen sanontaan "eat your greens", mutta enemmän curlingvanhempimaisena. Luulin olevani jotenkin hauska.

ps. ettei kukaan ihmettele, niin tavis-syöttötuolikin on olemassa. Sen sijainti oli vain kuvaa otettaessa suihkun alla kuivumassa, Vähän ottaa voimille tämä soseiden aloitus...

6 kommenttia

 1. nyssun pojastas tulee homo.

  VastaaPoista
 2. no "onneks" on se sukupuoliepäsensitiivinen pinnasänky tukemassa miehisiä ominaisuuksia! sen väri oli kyllä valittu edellisen kämpän sisustuksen eikä lapsen sukupuolen mukaan.

  VastaaPoista
 3. jep, sait kiinni! tää on mun salakavala suunnitelma koko maailman heterouttamiseksi mies-suuntaan.

  VastaaPoista
 4. Mitäköhän Leo sanois tähän ?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images