Washi! ...ja pari muuta juttua

On muuten kumma juttu, ettei noita washiteippejä löydä mistään normi askartelukaupasta minne astua sisään. Luukku-blogin Wikke ja mä ajatelt...

On muuten kumma juttu, ettei noita washiteippejä löydä mistään normi askartelukaupasta minne astua sisään. Luukku-blogin Wikke ja mä ajateltiin sitten tehdä kimppatilaus teippitarhaan, mistä saa teipit ilman postikuluja, jos bloggaa asiasta. Ja tää on nyt se postaus :D

Olen itse kopioimassa ehkä hieman kulunutta ideaa ja teippaamassa muksun "huoneen" (= yhteinen makkarimme, mistä erotin laatikostolla itselleni pienen tilan...krhm) seinään kivoja kortteja. Wikke taas teippaa mattamustalla teipillä keittiössään sen mihin dc fix ei taipunut. Valintamme on:

Tummien sävyjen skräppäysteippiä mulle
mattamustaa Wikelle
Yksi juttu, mistä joka puolella on kohistu on pakko nyt liittää osaksi tätä sisustukseen liittyvää postausta. Nimittäin Jalo Helsingin Lento-palovaroitin! Sen hinta on Finnish design shopissa alle 30 euroa, joten ei ole pahan hintanenkaan. Hauska, mutta ei vielä ainakaan hankintalistalla.
Ja nyt kun pääsin linkkaamisen vauhtiin ja koska tuon kärpäsen suunnittelija on ylläripylläri Paola Suhonen, on pakko näyttää mitä mä löysin 50 sentillä kirpparilta. Tuota alhaalla olevaa vihreää syöpämallistoa olevan mukin. Se on ihan järkyttävän kamala ja siitä tulee aina paha mieli kun juo. Kuvaa en ole jaksanut ottaa, mutta tuosta pussukasta näkee idean. Finnish design indeed. Oli pakko kerätä talteen muistoksi, sillä joskus tiedostavina taidenuoriaikoinani tuo oli muka aivan mahtava idea.
10 kommenttia

 1. Heh, mulla on syöpä-avaimenperä, semmoinen vihreä hiiren pää jonka takana lukee syöpä. Oli pakko laittaa sen syöpä-sanan päälle tarra. Hrrrr.

  Mutta kärpänen on tosihieno! =)

  VastaaPoista
 2. Hui toi kärpänen on pelottava. Mä en varmaan uskaltaisi mennä huoneeseen missä tollanen on, enkä ainakaan suostuisi kävelemään sen alta :D

  VastaaPoista
 3. Aatella, tuota kuosia oli takkikin ja vaikka mitä. Silloin kyllä pidin sitä hienona ja oisin vatmaaan ostanut jos oisin ollut rahoissani. Ja ehkä vieläkin, onhan asia tärkeä, itsekin kuitenkin käväissyt siellä potilaspuolella.

  VastaaPoista
 4. Jos on joku lähipiirissä sairastunut syöpään, niin tuo idea ei enää vaikuta ollenkaan kamalalle.

  VastaaPoista
 5. Magdalena: ymmärrän :)

  Norsis: EI oo pelottava! Ihana vaaleanpunainen pikkukärpänen <3 <3

  Onneli: SItä oli vaikka ja mitä!

  Anonyymi: Mullakin on ja en silti oikeen lämpene - enää. Ehkä se oli sen ajan raflaavuutta. Vähän sama kun itse pitkäaikaisen masennuksen kokeneena en kyllä haluis mitään masennusmasennusmasennus-tekstiä mihinkään, vaikka tärkeää olisikin saada tilinumero esille.

  VastaaPoista
 6. totta tuokin. Asian ollessa ajankohtainen harkitsin jopa sitä t-paitaa, mutta enää en ehkä päälle laittaisi.
  Anonyymi:)

  VastaaPoista
 7. Mä haluaisin ton palovaroötön mutta meillä on vuokranantajan puolesta pistetty just kasa varoittimia ympäri kämppää joten ei kannata. Plää.

  VastaaPoista
 8. mie täs tajusin ettei meillä ole ensimmäistäkää varotinta.

  VastaaPoista
 9. Hei! Varoittimet kuntoon ja heti. Kuuluu muuten vuokranantajalle se duuni. Sähän voit ehdottaa vuokranantajalle et hommaat sinne varoittimen, jos ne maksaa sen (ja sit voit tilata ton kärpäsen!), se tulee kuitenkin niille halvemmaksi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images