Voihan Valpuri!

No voi jumatsuikka! Norsis osasi kertoa blogissaan , että Marimekon Valpuri-kangas lopetetaan. Se olikin Marimekon paras lastenkangas sitten...


No voi jumatsuikka! Norsis osasi kertoa blogissaan, että Marimekon Valpuri-kangas lopetetaan. Se olikin Marimekon paras lastenkangas sitten autokankaan, joten mitäpä sitä jatkamaan. Värit olivat hyvät (varsinkin keltainen ja vihreä pohja) ja kuviot ihanan lapsellisia. Onneksi jättivät ne sadat variaatiot unikosta, prkl.

Meillä on Valpuria yksi keltainen body, mikä ei enää mahdu. Nyt body roikkuu koristeena henkarissa. Mä olin jotenkin ajatellut että Valpuri on ikuinen ja vaikka kaikkea ei tarvitsekaan omistaa, halusin kyllä hankkia joskus jotain Valpuria lisääkin. Enpä sitten hanki, sniif, netti-itkin aamulla.


Punnitsin sitten tarpeen ja halun ja järkevyyden ja päätin, et hitto vie. Painelin Hertsikan Marimekkoon ja hankin vihoviimeisen vihreän Valpuri-salkun muksulle. Se oli näytekappale, hieman kulunutkin joten sain 20% alella sen meidän kirjahyllyyn. Isompana poikana tyyppi saa pistää sinne aarteensa, nyt se vaan on ja näyttää ihanalle. Turhake! Rakastan!!

Nyt olisi kiva tietää missä näistä lopetuksen alla olevista printeistä oikein kerrotaan? Poistellaanko tuotteet ilman hälyä, jotta saadaan uutta tilalle vai onko jossain oikein lista meille hamstereille?


9 kommenttia

 1. Voi hitsi! Harmi kun asun täällä tuppukylässä, enkä pääse kipaisemaan Marimekolle lähipäivinä hakemaan itsellenikin viimeisiä Valpureita!Tulin myös muuten vaan selailleeksi blogiasi, kun etsin jotain tiettyä linkkiä ja muistin, että satutit selkäsi jossain vaiheessa. Joko selkäsi voi paremmin?

  VastaaPoista
 2. Jep, mistä näistä kirjoitetaan? Kuljen edelleen ilman hoitolaukkua, koska meidän vaunuhin sopiva hoitolaukku on Marimekon punainen Merimieskassi. Harmi vaan, kun lähdin sitä ostamaan, oli jäljellä enää mustia eikä muun värisiä enää edes valmisteta. Marimekolle propsit hyvästä asiakaspalvelusta, koska aina myyjä on tsekannut minulle, löytyisikö kinuamaani tuotetta vielä jostain päin Suomea.

  VastaaPoista
 3. Mä haahuilin Marimekon alessa (Kampissa) ja näin Valpurikankaan alekankaiden joukossa ja kysyin onko se poistuva. Kyllä kuulemma oli. Mä olin sitä etukäteen vähän arvaillut kun Marimekon uutuuksissa oli lastenkankaita ja tuskin niillä montaa mallia kerrallaan on meneillään.

  VastaaPoista
 4. Toisaalta tuolla se Valpuri nököttää, puuvillakangasrivin viimeisien joukossa. Aina vaan uutta ja uutta, mä tahdon vanhaa ja vanhaa, vuodesta toiseen ja kerrankin kun uuteen ihastuin niin se otetaan pois. Tahon keltaisesta valpurista tyynyjä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kysymästä, selkä voi paremmin. Tosin hyvin se ei voi vieläkään, mutta onneksi kävely sentään sujuu ja lastakin jaksaa paremmin nostella :)

  VastaaPoista
 6. nettisivuilla siis.

  VastaaPoista
 7. se on kyllä hyvä, et koko suomi on hakualueena jos etsii jotain. mä en nyt etsinyt muuta ku tota veskaa.

  VastaaPoista
 8. Marimekolla, kuten lähes kaikilla muillakin valmistajilla (jotka vaatteita, kankaita tai vaikkapa kenkiä valmistavat) on vähintään neljä mallistoa vuodessa. Uudet kankaat ilmestyvät neljään sesonkiin, mutta ovat tietysti myynnissä pidempään, kuten esimerkiksi vuoden loppuun. Osa tuotteista, klassikot, jäävät pysyvään tuotantoon, osa muutamaksi vuodeksi. Suurin osa uusista kankaista on mallistossa vain sen tietyn seasonin. Mutta onneksi Marimekolla kuosit kiertävät. Ihana kuosi voi suosion vuoksi tai yleisön pyynnöstä palata jo muutaman vuoden kuluttua, moni moni kangas saa uusia värejä ja palaa tuotantoon vuosikymmentenkin kuluttua!Palautetta kannattaa antaa niin Marimekon liikkeissä kuin Marimekon jälleenmyyntiliikkeissä. -M-

  VastaaPoista
 9. Höh. Itkin jo aiemmin sen sinipohjaisen jääkarhukankaan perään jopa ihan s-postilla Marimekolle. Se täytyy sanoa, että siellä kyllä asiakaspalvelu pelaa, vastaus tuli hetkessä ja sisälsi ehdotuksia loppuneen tilalle (eivät tosin kelvanneet). Meillä on noi valpurilaukut, mutta ovat olleet taaperon ja vauvan käytössä ja ovat.. hmmmm.. aika käytetyn näköisiä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images