Voi perse

Piti kirjoittaa siitä kuinka reippailin tänään vaunujen kanssa kävellen Vantaalle ja sieltä bussilla Ikeaan hakemaan hyllyjä ja pöydän. Kulj...

Piti kirjoittaa siitä kuinka reippailin tänään vaunujen kanssa kävellen Vantaalle ja sieltä bussilla Ikeaan hakemaan hyllyjä ja pöydän. Kuljetin helvetin painavat hyllylevyt ja kannattimet + pöydänpalat bussilla kiltisti takaisin.

Sinnillä.

Ja nyt siten tajusin, että - voi perkeleen helvetti - ne hyllylevyt ovat väärän paksuisia. Ne ovat 7mm liian ohuita!

Tässä tekisi nyt mieli hypätä parvekkeelta alas, sillä matka Ikeasta takaisin oli erityisen haastava jo vaunujen, saati tän selkävamman kanssa. Ja nyt mun ilmeisesti pitää kärrytellä sinne Ikeaan takaisin ja kärrytellä uudelleen kotiin.

Että hyviä kolmikymppisiä vaan mulle.8 kommenttia

 1. Voi jos mä asusin siinä lähellä...niin käytäs mun autolla;)

  VastaaPoista
 2. voi ei :( tsemppiä uusintaan, toivottavasti saisit kyydin joltain..

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää6. tammikuuta 2012 klo 8.21

  Ja voih tänään on pyhä!!!!! Haluutko kyydin jokupäivä?

  VastaaPoista
 4. Kyl mä jotain keksin...tänään on Ikea auki, joten yritän saada jostain kyydin. Palaan Outi asiaan jos en keksi muuta :) Tosin tiistaiksi viimestään saisin autokyytiä muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Miksi et mene ilmaisella ikeabussilla Itiksestä tai Hakaniemestä?

  VastaaPoista
 6. no se ei ihan hulluna helpota menoa - se bussi kun ei tule kotiovelle ja lapsen kanssa meneminen on yhtä vaikeaa vaikka kyljes lukiski ikea.

  VastaaPoista
 7. Onks sulla synttärit? ONNEA! :) Pukkaako kriisiä? :)

  VastaaPoista
 8. Ja lisäksi Ikea bussiin jos haluaa vaunujen kanssa, niin ne pitää kasata sinne bussin tavaratilaan. Selvis mulle kun lähdin sinne yks päivä reippailemaan. Onneks oli matkarattaat mukana, eikä isommat rotiskot jotka yleensä kauppareissuille otan.Aika ällö kohtalo sulla hyllyjen suhteen. Voin vaan kuvitella turhautumisen määrän (i´ve been there). Tsemii nyt kuiteski ja ota suosiolla autokyyti vastaan. Onneksi olkoon jos kerran oot synttärisankari! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images