Työtila

Bloggaaminen on kovaa hommaa ja siksi on syytä panostaa ergonomiaan. Eli toisin sanoen Pakilan lasten huonekalut tulivat. Ja tuossa nopea rä...

Bloggaaminen on kovaa hommaa ja siksi on syytä panostaa ergonomiaan. Eli toisin sanoen Pakilan lasten huonekalut tulivat. Ja tuossa nopea räpsäys myös siitä 20 euron aarteestani, nimittäin keinustuolista!Alan muuten tajaumaan järkkärikameran hyvät puolet nyt kun mulla ei taas sitä ole. Ja ymmärrän myös miksi sisustusbloggarit ottavat niin pirun monta kuvaa naulakostaan: sitä voi jotenkuten hallita. Lattia on menetetty.

6 kommenttia

 1. Haa, meillä on ihan samanlainen keinutuoli, mutta mustana! :D Löytyi vintiltä muuton yhteydessä, jätin lapun ja tarjouduin ostamaan. Parin päivän päästä sain tekstiviestin, että saa hakea pois, jos vain kelpaa.

  VastaaPoista
 2. katsoin ekaa kuvaa monesti ennen kuin tajusin ettei kuva ole otettu nukkekodista:D

  VastaaPoista
 3. Tii: onpa sattuma! mä en ollut ton mallista tuolia ennen ees nähnyt.anonyymi: Haha, ei, se on vain huonolla kameralla huonossa valossa otettu kuva meidän makkarista.

  VastaaPoista
 4. Olet hyvissä ajoin liikkeellä noiden tuolien ja pöydän kanssa...mutta usein on niin et jos ei ajoissa hommaa, ni jää hommaamatta. Saa nähdä, jos kohta ei rymistellä uuninluukkua vaan kiivetään tuoleille ja siitä ylös pöydälle;DItellä jääny nappulatuolit hommaamatta. Pulpetti löytys. Pappa sen kunnostanut..pitäs vaan roudata eri kaupungista tänne meille jossain vaiheessa. Päältä pulpetti nyt priimassa kunnossa, mutta kannen alta löytyy kaiverrus "Jukka haisee"...must se oli niin liikkis, et sanoin et sisäkantta ei saa sliipata. Pitäsköhän pitää pappa puuhakkaana ja hommaa sille tollaset minituolit kunnostettaviksi?Tiuhti

  VastaaPoista
 5. En voi muuta sanoa kuin että vau! Näyttää superhyvältä!

  VastaaPoista
 6. tiuhti: noi on siis enemmän mua ja muita äitejä varten. just tänää sascian kans kahviteltiin niissä kun kätevästi pääsee lattiapalloja rauhottaan tilanteen vaatiessa matalalla kun ollaan.jenny, kiitti!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images