Sinisiä unia

Nyt ollaan armaat kanssasisaret suurien kysymysten äärellä. Hiusmallikeikkaa pukkaisi, että mennäkkö vai eikö mennä. Tukkatilanne on ylikasv...

Nyt ollaan armaat kanssasisaret suurien kysymysten äärellä. Hiusmallikeikkaa pukkaisi, että mennäkkö vai eikö mennä.

Tukkatilanne on ylikasvanut oman värinen kasa hamppua, joka rastoittuu ihan luonnostaan. Jossain puutalopiireissä varmaan ihan uskottava ratkaisu, mutta ei miellytä meikäläistä. Ja vaikka aina haaveilen pitkästä tukasta, on myönnettävä ettei sen kanssa eläminen oikein sovi laatuun kun se on sitten aina kiinni. EIlen jopa kahdella nykeröllä, mikä on aika anteeksiantamaton nuorekkuusyritys kolmikymppisellä.

Tiedossa olisi leikkausta ja värjäystä MUTTA


Kc:n uusi mallisto on aika extreme tällaiselle kalsareihin pukeutuvalle lähiöaarteelle. Jos näette sinistä, niin näen minäkin. Jos näette mut föönaamassa pottaani, näette väärin. Leikkaukset ovat hienoja, mutta nuo väriraidat...oh my gosh. Pitäisikö vaan luottaa siihen, ettei tässä pehkossa ennenkään mitkään värit ole pysyneet, muutamassa viikossa oltaisiin varmasti taas maantiessä.

16 kommenttia

 1. ÄLä mene. Usein hiusmallina olleena, se viimeinen kerta oli just tuollainen väri-iloittelu superblondissa päässä JA leikkaus oli vähintäänkin järkyttävästä vielä pahempi. Hapsuja ja tupsuja siellä täällä erittäin lyhyen perusmallin efektinä. No, se oli silloin viime vuosikymmenellä, jospa nykyään ei ihan siihen mennä...

  VastaaPoista
 2. No jos multa kysytään, niin noi väriraidat on tosi kauheat! Mut ilmeisesti tollasia rupeaa sitten keväällä näkymään katukuvassa - ehkä siihen sit tottuu siihen mennessä kun ne on taas out.

  VastaaPoista
 3. Mulle tulee mieleen noista ne kauheet hiusmascarat jostain 2000-luvun alusta :/ Mutta se ois ilmasta ja tarviin leikkausta ja menin jo lupautumaan. Tosin peruminen on vielä mahdollista kun aikaa on. Yleensä noista mallikeikoista saa vielä hyvät aineetkin mukaan, mikä ois bonus. sininen raita taas....

  VastaaPoista
 4. Muuta Italiaan; se hamppu ja maantie lasketaan täällä blondiksi, ja sitten on kaikki taas ihanaa ;)

  VastaaPoista
 5. Tosta alemman kuvan violetistä tulee mieleen ne eläkeläismummelit jotka värjää koko päänsä vaalean violetiksi. Mutta mutta, hiukset ovat uusiutuva luonnonvara! :)

  VastaaPoista
 6. Auttaskohan se italiaan muuttaminen siinä rölli-asiassa? Prkl. Mä oon niin huono.

  VastaaPoista
 7. Mä olin mallina viime perjantaina KC:n kevätnäytöksessä. Kaikille muille tuli tosi shokkitukkaa (mm. yhdellä koko pää pinkiksi, muilla muutama shokkiväriraita), mutta mun värjäys meni pieleen ja liila ei näy. Hehe, voi vitsi voi harmi :DMunkin on kyllä pakko suositella, että älä mee. Ihan sääliksi kävi niitä muita tyttöjä tukkineen. Sai sieltä kyllä tosi hyvän tuotepaketin mukaan (enemmän ku oon mistään muualta saanut).Kannattaa soittaa vaikka Lorealille ja Wellalle. Niitten mallihaku oli jo, mutta kannattaa kysyä jos aikoja jäi! Ainakin voi ilmoittautua varalle, jos joku peruu. Noiden jutut on lähinnä koulutuksia, mistä useimmiten ei saa tuotteita mukaan, mutta saa itse vaikuttaa lopputulokseen paljon. Olin viime syksynä pari kertaa Lorealilla ja aiemmin oon ollut Wellalla Tampereella, ja niillä on kyllä paljon kivempi ja ammattimaisempi tunnelma ku KC:llä.-nimim. lähes ammattihiusmalli ;) heh

  VastaaPoista
 8. Joo, mäkin oon ollut Lorealilla mikä on hyvä. Mulla on blondi tukka, joten joku pinkki tai keltanen raita kai siihen tulis KC:lla. Graa, taidan perua koko homman, koska vaikka malli ois hyvä, on toi väri kyllä tosi juntti tarkemmin katsottuna.

  VastaaPoista
 9. Noni, peruutin koko homman. Mulla on aineita ihan tarpeeksi ja en halua näyttää miltään naapuruston discohileeltä.

  VastaaPoista
 10. Mä oon selkeästi tosi juntti, koska melkeinpä tykkään noista :O

  VastaaPoista
 11. Toi alempi näyttää siltä, kun väriä ois värjätessä vahingossa levinnyt silmäluomiin saakka :D

  VastaaPoista
 12. jee, hyvä päätös! KC:llä oli vähän kummallinen ilmapiiri, kannattaa pysyä noissa muissa kampaamoissa :) Kyllä sä niistäki ihan varmasti saat ilmasen (kivan!) tukan!

  VastaaPoista
 13. ehket ole elänyt omaa hiusmascara-aikaasi vielä :)

  VastaaPoista
 14. mä tykkään keltasesta silmämeikistä, mutta noi raidat on ihan samaa trendiä kuin glitterimeikit ja muu sellanen: hyvin nopeasti nähtyä ja sen jälkeen tosi halvan näköstä.

  VastaaPoista
 15. Mä luulen, että annan olla koko tukan nyt ja meen sitte lorealille kun on mahkut. hyvä oli tietää. mä vielä vähän mietin, et jos toi on se äärimmäisin esimerkki (noi kuvat) ja ne katsoo siitä ittelle sopivat värit, mut en mä mitään pinkki-sini-keltasta haluu tukkaani kuitenkaan.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images