Rölli

Hankin tänään Anttilasta Röllin 20 hittibiisiä cd:n. Maksoi vitosen. Ei ole hinnalla pilattu nuo omat lastenlaulusuosikit. En vaan tajua mik...Hankin tänään Anttilasta Röllin 20 hittibiisiä cd:n. Maksoi vitosen. Ei ole hinnalla pilattu nuo omat lastenlaulusuosikit.

En vaan tajua miksi luulen aina, että Röllin esittäjä, Allu Tuppurainen, olisi kuollut. Tämä oli varmasti ainakin kymmenes kerta kun joudun goolettamaan Tuppuraisen olevan elossa, kun alan aina epäilemään sen kuolleen. Tänään mietin pitkään bussissa, että onko se nyt kuollut vai ei, että Pelle Hermanni on kuollut mutta entä Rölli...

No se ei ollut.  Onneksi.

Mikä teidän Rölli-suosikki muuten on? Omani on ylläoleva Kummitusten linna, mikä on aivan mahtava!


19 kommenttia

 1. apua nyt rupes soimaan päässä robottiruttunen :D rölli on kyl niin huippu. hauskaa kun noita omia lapsuuden suosikkeja kaivaa nyt omille lapsilleen, just kahtelin tänään tuolt hyllystä minttu kirjoja ja kettuset kirjoja :) ne oli niin ihania sillon penskana. hauskinta oli kun löysin kirjaston tuo tullessas, vie mennessäs hyllystä pari lasten kirjaa ja ajattelin et annan ne jollekkin eteenpäin, mies kun näki ne niin kuulu et noita et hävitä, hänelle luettiin noita pienenä :) en ois siis mitenkään kuvitellu et mun mieskin muistelee jotn. lapsuuden kirjojaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä olin ihan järkyttynyt taannoin Anssi KAsitonnin Ars Fennica näyttelyn avajaisissa ku Maikki Harjanne jutteli mulle!! Sit hehkutin sitä kavereille ja ne oli, et kuka se ees on. Minttukirjatkin kuulemma ei sanonu mitään!Tuo levy oli kyl tosi edullinen ja siinä oli just nä Robotti Ruttunen ja sähköhella Ella-biisit jne!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama "ongelma"!, nimittäin luulin vielä äskenkin taas että se on kuollu. Ja sen jälkeen aina mietin samat ajatukset Pelle Hermannista :D Kun Kirka kuoli niin mua harmitti kauheesti sen puolesta...kunnes pari päivää sen jälkeen luin otsikoista, että se oliki Kikka, joka oli kuollu...olin vaan kuullu väärin.

  VastaaPoista
 4. Omituisten otusten kerho!!Nyt pitää lähettää joku Anttilaan, ja pistää rippaamaan se levy mulle mp3:ksi, kun (Italian?) postissa kuitenkin sen nussivat.

  VastaaPoista
 5. Haha, mulla sama ongelma, nytkin olisin voinut vannoa että on kuollut. Miksihän sitä aina elää siinä käsityksessä... Huh, Rölli-kasetteja kului meillä puhki lapsena ja melkein varmaan vieläkin yhden kappaleen loputtua muistasi mikä seuraavaksi tulee :D

  VastaaPoista
 6. Vastaan nyt kaikille yhteisesti: Mikä ihme siinä on, et muutkin luulee niin?! Tämä on aika outoa, sillä eihän sitä yleensä ajattele, että joku olis kuollut vaan et se ois elossa. Outo homma!

  VastaaPoista
 7. Mie ostin pari vuotta sitten Röllin tuplaCD:n!!! Paras on ehkä se räytymispäivä-laulu. Toisena tulee kyllä omituisten otusten kerho ja kiukuttelulaulu. Onhan näitä, ihania klassikoita!!!

  VastaaPoista
 8. MINÄKIN luulin että Allu on kuollu!? Onks se sit joku yleinen harhaluulo? Vai valehteleeko Wikipedia? :D

  VastaaPoista
 9. Paras Rölli-biisi on Vaarallista elämää :) Mä muistin et se elää koska eihän siitä montaa vuotta ole kun tuli se Rölli-animaatiokin missä sen äänet vielä oli. Ellei sitten olis nyypähtänyt sen jälkeen, minähän en tunnetusti seuraa oikein mitään uutisia :P

  VastaaPoista
 10. Hmmh pitääpi tuohonkin levyyn tutustua :D vhän rölli epäilyttää, mutta pitääpäs sillekkin antaa mahdollisuus.Meillä on kovassa käytössä, vanhaa ja rämäistä cd:soitinta kuluttamassa Vauvan vaaka-levy. Se on ihan paras. Kaikki biisin jäävät liiankin hyvin päähän kummittelemaan ja niitä huomaa lauleskelevansa usein, välillä myös itsekseen.

  VastaaPoista
 11. Elefantti Antti ja Siili Suhonen. Niisk.

  VastaaPoista
 12. Näin ne lastenlaulut alkaa soimaan siellä teilläkin... voi kun ajat muuttuu! :DD

  VastaaPoista
 13. Me kuunnellaan aina autossa Rölliä, jos muksu on siis mukana. Räytymislaulu on mun ehdoton lemppari.

  VastaaPoista
 14. "Vaarallista elämää" on niiiin paras :)

  VastaaPoista
 15. Omituisten otusten kerho! terveisin möhömaha

  VastaaPoista
 16. Voih, Rölli! Lemppareita monia, mutta mainitaa vaikka Itsensäpelottamislaulu!

  VastaaPoista
 17. Haha... Mahtavaa, että muillakin on näitä ongelmia. Mä muistan aina, että Vesa-Matti Loiri on jo kuollut, joten sen esiintyminen jossain lööpeissä tuo friikit väreet.

  VastaaPoista
 18. Minä oon törmännyt aika monen ihmisen kohdalla tuohon pohdiskeluun, että onko se Tuppurainen elossa. Ja ihan samaa minäkin mietin muistelin välille. Röllilaulut on tosi ihania! Ja paljon on muitakin vanhoja lastenlauluja, joita omille lapsille tahdon joskus tulevaisuudessa soittaa. Vauvan vaakan joku mainitsi, ja töissä kerran opeteltiin vauvojen ja äitien kanssa siitä se Metrolla mummolaan.. se jäi päähän viikoiksi! Youtubesta ei tähän hätään löytynyt sitä laulua.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images