Mintunvihiriää!

Mun ja Viken viime kesän vitsiväri, mintun vihreä, on alkanut kiinnostamaan ihan oikeastikin. Hoimme jostain syystä koko kesän, että "...

Mun ja Viken viime kesän vitsiväri, mintun vihreä, on alkanut kiinnostamaan ihan oikeastikin. Hoimme jostain syystä koko kesän, että "kunhan se on mintun vihiriää" eikä tätä juttua oikein voi avata ymmärrettäväksi, mutta se oli hauskaa. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että vihreä ja etenkin mintun vihreä, absintin vihreä ja muutkin ällövihreät ovatkin ihania.

Uusin ihanuus mintun vihiriää-rintamalta on tänään bongaamani luomuvillainen rinkulahuivi. Mikä väri!


Huivi on yllättävästä paikasta, nimittäin supersöpöistä lastenhaalareista tutun Kainon valmistama! Köyliöstä kajahtaa, sanoisin. Tuo olisi kyllä niin herkullinen keväthuivi, että!

Sanokaapa nyt, onko tuo väri oikeasti ihana vai olenkö mä ihan kajahtanut kotona kölliessä?

18 kommenttia

 1. Oi, on ihana! Käynpä heti sivuilla katsomassa muutakin <3 kiitti tästä!

  VastaaPoista
 2. On ihana ja Kaino tekee vaatteita myös aikuisille. Olen päässyt kerran vierailemaan Kainon putiikin yhteydessä olevaan tuotantotilaan ja voi sitä neuletilkkujen ja työnalla olevien vaatteiden ja asusteiden värien kirjoa ja ihanuutta!

  VastaaPoista
 3. Onpa muuten ihania haalareita tällä Kainolla. Olit joskus jo linkannut ja taas muistui mieleen ja kävin ihailemassa. Mutta tuo väri ei ole minun makuun. - Reija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakaan ei aluksi toi väri napannut, sit se onkin ykskaks tosi ihana!

   Poista
 4. Mintuvihiriää se olla pittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei muuten oo vielä kai mittää mintunvihiriää. paitsi henkari. Mutta vaalianpunaasta löytyy. se on vähän sammaa sariaa.. (kukkaa ei varmaa ymmärrä meijä salakieltä)

   Poista
  2. pittää hankkia vihiriää sullekki, vaikka uuden ehokkaan merkeissä ;)

   Poista
 5. Ihana on. Tekis mieli haalia kotiin kaikkea ällöpastellia, mintunvihreetä ja vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 6. kyllä nyt täytyy sanoa, että olet kyllä kajahtanut. varjeltakoon minua samalta kohtalolta tämän ällövärin kanssa! (nyt kun olen alkanut sietää iki-inhokkiani oranssia)

  VastaaPoista
 7. Mähän ostin sen oudonvihreän Lumin laukun ensin ja sitten sitä vihiriää alkoi tunkea kaikkiin työprojekteihinkin. Olen hämmentynyt mutta en näemmä yksin.

  (Onneksi on asiakkaita jotka haluavat vaaleapunaista ja persikanväristä, tulee vähän vaihteluakin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vihree lumi, tosin eri vihree ku sulla. Mutta ei me vissiin mitään trendsettereitä olla, kun tuntuu toi vihree palanneen henkkamaukkaankin. Että vaikutteille altis taitaa olla ainakin mun status :)

   Poista
 8. Ihanan värinen toi on! :)

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images