Löytö!

Mainio löytö Pelastusarmeijan Outlet-kirppikseltä Vantaalta. Käyttämättömän oloinen Siggin lastenpullo kokoa 0.4l sporttinokalla! Kun viime ...


Mainio löytö Pelastusarmeijan Outlet-kirppikseltä Vantaalta. Käyttämättömän oloinen Siggin lastenpullo kokoa 0.4l sporttinokalla! Kun viime keväänä arvostelin aikuisten juomapulloja, oma suosikkini oli Sigg ( ja kyllä, tiedän ettei se ole eettisin valinta) ja nyt kun lastenpullo osui käsiini, hihkuin riemusta. Se on kaupassa   yli 25 euron hintainen ja meni nyt 7 euron keräilypussiin, minne sai lappaa niin leluja vaatteita kuin astioitakin, muun muassa. Siggin lisäksi mukaan tarttui muutamia vanhoja suomalaisia muovikippoja, viskoosinen musta paita, päreinen säilytysasia ja kasa vanhoja pahvisia korurasioita. Ei paskempi paikka muutes, Sasciakin löysi pussiinsa Ratian tuliterän oloiset kumpparit!

Sigg on musta huomattavasti paljon huolettomampi ja kätevämpi kuin nyt niin pinnalla olevat Lifefactoryt. Samat ominaisuudet kummassakin, bpa-vapaata matskua, pitää juoman pitkään kylmänä ja voi laittaa huoletta maitoa tai mehua, eikä maku tartu pulloon. Kun meillä ei tuttipulloa eikä oikein nokkamukiakaan käytetä, tällaiset normipullot ovat pitkäikäinen ratkaisu.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images