Kersan toolit

Kävin eilen Pakilan työkeskuksessa shoppailemassa. Siis missä? Pakilan työkeskus on Helsingin kaupungin työkuntoutusyksikkö, missä asiakkaat...

Kävin eilen Pakilan työkeskuksessa shoppailemassa.

Siis missä? Pakilan työkeskus on Helsingin kaupungin työkuntoutusyksikkö, missä asiakkaat sekä valmistavat uusia että korjaavat vanhoja puuhuonekaluja. Sinne päätyvät useat kaupungin laitosten vanhat huonekalut myyntiin ja korjattavaksi.

Se miksi uskoisin asian kiinnostavan useia lukijoistani on seuraava:
Kunnostamattomat muksujen tuolit ovat todella jämerää tekoa ja maksavat 4 eur/kpl. Pöydänpuolikas maksaa 8 euroa. Pikkusen parempaa laatua mitä Ikea :D Mä hankin muutaman tuolin lisksi jotain aivan muuta, mutta pakkohan näistä on heti kertoa eteenpäin ennenkuin edes paljastan oman löytöni!

Pakilan työkeskus löytyy osoitteesta Jakokunnantie 26-28.

5 kommenttia

 1. Joo kannattaa tosiaan käydä, vaikka vähän kauempaakin! Me ostettiin vuosi sitten kaksi tuolia ja puolikas pöytä yht 14 e! Vankkaa tekoa ja laatua! Näitä samoja oli huutiksessa myynnissä yli kuuden kympin! Seuraavaksi haetaan tuolta varmaan kerrossänky.

  VastaaPoista
 2. Ää, pitäisköhän napata tuo auto ukolta tänään ja käydä hakemassa se kauan himoitsemani pöytä meidän muksulle. Tuoli löytyy jo omasta takaa jostain kultaiseta 60-luvulta...

  VastaaPoista
 3. höh, juuri tuollaisista mä olen haaveillut. Löytyisköhän täältä jostain samanlaisia?

  VastaaPoista
 4. Eikä! Ostin paikallisesta kierrätyskeskuksesta samanlaiset tuolit ja jouduin pulittamaan niistä parikymppiä kappaleelta. Silloin pidin niitä löytönä, mutta tämän luettuani sehän olikin riistoa!

  VastaaPoista
 5. Eikö oo ihana paikka! Me ostettiin sieltä lundiaa ihan sikahalvalla. Himoitsin kans niitä vanhoja, kunnostettuja sohvia ja nojatuoleja, jotain 50-l tyyliä. Tosin se aina vaihtelee mitä siellä milloinkin on tarjolla. Jämeriä pinnasänkyjä löytyy kans.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images