Jauheita minigrippussissa

Meinasin tänään lentää perseelleni, kun sain kirjeen missä oli 3 minigrippussia täynnä jauheita. Oikeasti ensimmäinen ajatus oli, että tämä ...


Meinasin tänään lentää perseelleni, kun sain kirjeen missä oli 3 minigrippussia täynnä jauheita. Oikeasti ensimmäinen ajatus oli, että tämä on kyllä jollekin muulle paljon mielenkiintoisemman elämän omistavalle tarkoitettu posti, mutta eipä ollutkaan. Tarkempi silmäily paljasti jauheiden olevan Raw Gaia- naamioaineksia, joiden testiannokset voitin Just Blushing-blogin arvonnasta.

Siistiä! Olen tosi ilahtunut jauhepusseistani, sillä kasvonaamiot ovat tämän hetken hemmotteluhoitojani nro 1. Monesti laitan naamion vaikuttamaan siksi aikaa kun kylvetän skidiä ja pesen sitten pois kun lopetamme yhteisen pesuhetken. Arjen luksusta, vai miksi sitä nyt sanotaankaan. Viime aikoina olen käyttänyt naamiona Oliv by La Claréen kirkastavaa kuorintanaamiota, mikä on ollut tosi tosi hyvä talvi-ihon naamio. Iho kuitenkin tottuu tuotteeseen, joten vaihtelu virkistää ja seuraavaksi sitten tehtailen itse naamioni näistä Raw Gaian naamiojauheista.

Sain testierät kaikista (?) Suomessa myytävistä naamioista eli


Sun-dried Green Clay kasvonaamiosta


Raw Chocolate  kasvonaamiosta

ja Sun-dried Rhassoul Clay kasvonaamiosta

Odotukset ovat kovat, sillä Raw Gaiaahan löytyy kaapistamme jo entuudestaan hoitovoiteen ja kylpyöljyn muodossa ja etenkin hoitovoide (For her babies) on tosi kovassa käytössä. Kylpyöljyä vaihtelemme fiiliksen mukaan Raw Gaian ja Dr. Hauschkan ruusuöljyn välillä.

Yritin etsiä paikkoja, mistä Raw Gaiaa saa, mutta yllätyksekseni en löytänyt kuin Ipanaisen. Sieltä minäkin omat tuotteet syksyllä tilasin. Mutta tietääkö joku mistä muualta Suomesta Raw Gaiaa saa? Jos, niin laittakaapa tuohon alle kommenttiboksiin. Mieluiten sellaisia kävele sisään kauppoja!

Miten nämä testerit toimivat, siihen palaan myöhemmin!

5 kommenttia

 1. Muista sit että laitat TOSI TOSI TOSI herkällä kädellä vettä. Siis oikeasti ihan älyttömän vähän! Siis niin, että otat teelusikkaan vettä ja siitäkin kaadat puolet pois. Lisää saa aina, mutta liian liurua naamiota on vaikea levittää naamaan!

  VastaaPoista
 2. oioioi, kuulostaa ihanalta hemmottelulta, vielä kun saisit jonain päivänä tuon hetken vain itsellesi. :)

  VastaaPoista
 3. Anni: kiitos tiedosta. Onko sula joku lemppari noista?Eltsu: Niin, saa nähä milloin se ihme tapahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Raw Cholcolate Face Pack on mun suosikkini. Se tuoksuu niin ihanalta, mutta täytyy varoittaa, että kantsii pestä se aika huolella, muuten jää iho oranssiksi.

  VastaaPoista
 5. Naamiot on ihania. Vinkkejä myös naamioihin kotikaapista: hunajaa, kanelia ja murskattua neilikkaa (muskottipähkinääkin voi laittaa). Mulla ainakin tulee tuolla mössöllä ihanan pehmoinen ja kirkas iho. Toinen mitä käytän on aspiriini + hunaja -mössö. Nää nyt on toki vanhoja juttuja, itsekin ne täältä blogimaailmasta bongannut, mutta toimivia sellaisia :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images