Iltahetki

Kuun alussa muutosta, konttaamisesta ja mistälie muutoksista meillä meni rytmit ihan sekaisin. Pitkään sain jäbän nukkumaan jo ennen kahd...


Kuun alussa muutosta, konttaamisesta ja mistälie muutoksista meillä meni rytmit ihan sekaisin. Pitkään sain jäbän nukkumaan jo ennen kahdeksaa illalla mutta nyt kukutaan yhteentoista. Viimeisten päikkäreiden jälkeen on yleensä sama kaava kylpyineen ja syömisineen, mutta en ole onnistunut huijaamaan tyyppiä aikaisemmin unille. Oma aika jää aika vähäiseksi kun puoliltaöin ei enää huvitakaan tehdä mitään järkevää. Ja siksi tämä blogi päivittyy pääsääntöisesti öisin.

Nyt olen vain maannut ja katsellut pehmoeläimiä. Nukuttaa. Pakko mennä koisaan ja huomenna sama uudestaan. Onneksi ensiviikolla alkaa jo tiiviimpi viikko-ohjelma ja muskarikin palaa tauon jälkeen kuvioon. Nyt unta palloon tytöt ja pojat.

1 kommenttia

  1. Näitä kausia tulee ja menee. Just kun on saanut homman toimimaan, niin sit tulee hammas, korvatulehdus, eroahdistus, uhmaikä, you name it. Meillä kärvistellään hereillä yhden uhmiksen takia, miten kukaan ikinä-ever haluais tämmöseen nukutus rumbaan TOISTA lasta kun ei tuo ekakaan vielä pärjää omillaan? Siinä ei paljon peitot heilu kun vieressä killuu yksi kirkassilmäinen napero ja tekee "majan" ja hakee kaivuri-kirjan luettavaksi.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images