Arvostele mun purkki-illallinen - haaste kaikille bloggareille

Kehittelin tässä tylsän sunnuntain ratoksi uuden blogihaasteen. Arvostele mun purkki-illallinen on yhtä yksinkertainen kuin kehittäjänsäk...


Kehittelin tässä tylsän sunnuntain ratoksi uuden blogihaasteen. Arvostele mun purkki-illallinen on yhtä yksinkertainen kuin kehittäjänsäkin ja perustuu yllättäen purkkiruokiin.

Säännöt:

Syö kokonaan ja sitten arvostele lapsesi iän mukainen lämmitettävä ns. oikeaa ruokaa oleva purkkiruoka. Haasteeseen ei siis sovellu mitkään helpot mangososeet vaan tarkoitus on syödä purkki sitä mitä lapsesikin lappaa päivittäin naamaan.
 
Ota kuva syömästäsi purkista, ruuan asettelusta ja liitä kirjoitukseen mukaan myös yllä oleva haastekuva sekä linkki tähän postaukseen.  Laita arvostelustasi myös linkki kommenttiboksiin, niin nostan linkit tähän postaukseen. (itsekin siis osallistun toisella postauksella tulevaisuudessa)

Arvostelussa voit ottaa huomioon maun lisäksi myös illallisen tunnelman jne.

Haasta vähintään kaksi bloggaria mukaan!

Tämän haasteen saa ottaa vastaan kuka tahansa bloggari, mutta pelin henkeen kuuluu tosiaan haastaa vähintään kaksi bloggariäitiä mukaan. Täältä haastetaan nyt vaihteeksi minulle hieman tuntemattomampia mameja eli Peace, Love and poopdiapers sekä Aniina ja laitetaan mukaan vanhasta muistista myös Lapsellista , Löytö sekä Visuaalisesti vaativa.

Olkaapa hyvä ja antoisia arvosteluhetkiä ihan jokaiselle :D


23 kommenttia

 1. Tässä tulee taas huomattua miltä tuntuisi laittaa sitä samaa pataa omaan suuhun, jaiks!

  VastaaPoista
 2. Tätä on harrastettu vauvakutsuilla, ei enää ikinä, jaks! Pahin kokemus taisi olla joku rosvopaisti tmv. Eli ei myöskään beibille.

  VastaaPoista
 3. Paljastetaan että ko. kuvassa on porsasta ja perunaa pikkupurkista ja stroganoffia isommasta sekaisin. Maistoin, et se oli jopa ihan ok, mutta suolaa kyllä tarvis et sais ilolla alas.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä tää on ihan mahti-idea mutta jos ihan ihan ihan totta puhutaan niin en ymmärrä mikä siinä on niin kamalaa siinä purkkiruoan syömisessä? Siis eivät ne varmasti kaikki ainakaan makuhermoja hivele mutta eikai se nyt kamalan yököttävääkään ole? Ehkä vähän turhan mössöä koostumukseltaan ja ilman mausteita ja suolaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytetään paljon valmissoseita ja niissä on kyllä eroja. Joidenkin ruokien haju on ihan kuvottava ja niitä kyllä hieman epäröiden antaa lapsellekin, mutta hyvin tuntuu uppoavan :D Sit noitten + 8kk ruokien ulkonäkö on kyllä sen näköinen että oksennus tulee mieleen suoraa sanottuna. Mutta sehän tässä onkin tarkoituksena, että on hauska (?) kokeilla miltä se itsestä tuntuu syödä samaa mitä lapselleen antaa päivittäin :)

   Poista
  2. Siis tää on edelleen mun mielestä mainio idea mutta en vaan ymmärrä tätä ylenmääräistä yököttelyä. Kyseessä on loppujen lopuksi kuitenkin hieman mautonta ruokaa eikä mitään pässinkiveksiä tai oksennusta.

   Poista
 5. Hah! :D Siinäpähän maistelette..heh heh..onneksi omat kersat on jo kasvanu yli purkki-iästä ja aika paljon tuli kyllä tehtyä ite sörsseleitä..vaan melkosta mössööhän nekin oli kun maistoi aina, suolaa ainakin kaipasi aina omasta mielestä, mutta hyvin ne lapsille upposi. :)

  VastaaPoista
 6. Muistaakseni olen syönyt joskus jonku piltin merimiespadan tms. eikä ollut edes kovin pahaa. Se oli kyllä joku alkaen 15kk. Olin hoitamassa lapsia ja piti syödä samaa safkaa ku vekaratki :)

  VastaaPoista
 7. Oh dear, muistelisin jonkun norjalaisen turskamössön käynnistäneen kakomisen pelkän hajun perusteella. Nostan hattua kaikille, jotka saa kipollisen tyhjennettyä ilman lisämausteita.

  VastaaPoista
 8. voiks laittaa sijaisosallistujan? nääs toi 9-vuotias vetää välillä pikkuveikan karjalanpaisti- tai spagettipurkkeja :D no se laittaa niihin kyl suålaa.

  VastaaPoista
 9. Hyhhyh, aivan liian HOOCEETÄ mulle. Mua oksettaa kun avaakin sen purkin, pistävän hajuista mautonta sosetta. Mä en tajuu miten noi pikkuihmiset voi vetää sitä!

  VastaaPoista
 10. siis ne tomaatilla höystetyt makarooni-jauheliha-sössöt on ihan hyvänmakusia. jopa se 5kk versio, vaikkei uskois. kalaruoat haisee kyllä ihan karseimmalta, jopa pahemmalta ku kissanruoat.

  pisteet mun miehelle, joka syö aina kaikki pojan jämät. siis jopa kylmän suolattoman kaurapuuron. sitä en kyllä..

  VastaaPoista
 11. Meilläkin mies on aikoinaan paikannut ja syönnyt reissussa neidin pasta-aterioiden leftoverit kylmänä. Purkkiruokailut loppu ekan osalta siihen, kun aloin odottaa toista ja alkuraskaudesta ne tuoksut sai mut jo yökkimään pahasti. Joskus neiti syö pienen veikan jämiä, mutta itse kylläkään en ei tee mieli enkä saa kiksejä mistään yllytyshulluudesta.

  Jos ei mittään muuta oo, niin kyllä noillakin varmaan se nälkä lähtee. Voishan päästä missin mittoihinkin tollasella Bona-dietillä :D
  Tiuhti

  VastaaPoista
 12. Täytyypä oikein muistoja verestää, itse söin merimiespataa hullun kiilto silmissä kun ei sitä muuten kaupassa laiskalle äidille myyty :D sekä pasta bolognesea söin yhtä innolla kuin beibikin :)
  nyt odottelen toista vauvaa ja ajattelin ryhtiliikkeen tehdä ja itte kokkailla suurimman osan ruoista!
  mut hei tsemppiä vaan kaikille :D

  VastaaPoista
 13. Hahaa, kiitos haasteesta :) Täytyypä käydä huomenna purkkiruoka-ostoksilla! Meillä syödään "oikeaa ruokaa" vain Hipp-merkkisinä, joten täytyypä siitä valikoimasta valita joku.. MaittaviMMAN oloinen? :D

  VastaaPoista
 14. Meillä loppui tuo purkkien syöttäminen, kun menin maistamaan sitä sotkua. Ne oli kaikki ihan yököttäviä... Erityisesti Muksu kalapata, joka päätyi hajun perusteella heti lämmittämisen jälkeen roskikseen :P

  VastaaPoista
 15. Musta tuntuu, ettei tää haaste ole kovin suksee :D

  VastaaPoista
 16. Meilläkään ei kyllä enää purkkiruokaa syödä, mutta ihan vaan tämän haasteen takia kävin ostamassa Väpän entistä herkkua ja toivottavasti huomenissa saisin aikaiseksi toteuttaa haasteen. :--)

  VastaaPoista
 17. Mä oon joskus sormella maistanut noit :D Tai ku oon tökänny sormen siihen ruokaan et onko liian kuumaa.
  Mä tosin yleensä tuunaan ne mustapippurilla, valkosipulilla ja pizzamausteella, koska muuten poika ei niit syö.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images