Vaihtotalous

Ei liene salaisuus, että tietyt bloggarit vaihtavat kommenttien lisäksi myös tavaraa keskenään. Me olemme olleet tähän asti saavana osapuole...


Ei liene salaisuus, että tietyt bloggarit vaihtavat kommenttien lisäksi myös tavaraa keskenään. Me olemme olleet tähän asti saavana osapuolena, mutta jotain aina lähtee meiltäkin kiertoon.

Kottarainen lahjoitti meille äp-laatikon, mikä toimikin vauvan kehdon sijasta säilytyslootana. Samoin sain häneltä vaipanvaihtoalusen, korivaunun ja kasan säilytyskansioita, muun muassa.. Wandabe lahjoitti pinnasängyn, mikä kasataan kyllä uuteen kotiin vaikka vain sisustuselementiksi. Hän myös lähetti yllärinä taannoin Kaamospajan nahkaveskan, minkä oli kirpparilta mulle löytänyt. Mä laitoin tänään Spatzille paketin, missä oli kirpparilta löydetyt uudenveroiset Tepsut ja Kimperin pipo. Wandabe sai taannoin hymynaamahelistimen ja jotain luomutököttejä täältäpäin.

Kottarainen käyttää mun vanhoja Converseja, jotka ei enää mahdu raskausläsähtäneeseen jalkoihini. Sascialle möin uuden kirpparilta löytämäni hyppykiikun sillä summalla, millä sen hankin ja Kottarainen odottelee vielä korvausta tietokoneesta, jolla alan kohta bloggaamaan. Annin ompelema kestovaippa on meillä nyt kokeilussa ja Annilla on mun kirppislöytö villakangastakki. Salkan matto koristaa tyypin isäukon olohuonetta, samoin Viken vanha villahuopa. Vikellä on mun juomapullotestiin saapunut Lifefactoryn juomapullo. Samoin Darialla. Meillä käytettiin Darian lähettämiä pikkuvauvavaatteita ja Nelliinan vaatehuoneessa nautitaan aamusumpit mun vanhoilla fiftarituoleilla. Meidän tyyppi taas on nauttinut monet aamuhömpsyt AnneVeen lahjoittamissa retropotkareissa ja Nelliinan lähes statementiksi muodostunut sydänlaukkuhan on kaikkien yllätykseksi alunperin mun, tosin siitä otin jo hintaakin... Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta ehkä tajusitte pointin.

Mitä nuo yläkuvan kortit sitten ovat? Kottarainen oli laittanut vanhan tietokoneensa mukaan myös itse suunnittelemiaan joulukortteja pinon. Nämä löysi tietokoneen huoltoon saanut herra X, joka myös lapseni isänä tunnetaan.


Vaikka monet asiat kiertävätkin bloggarilta toiselle, voi onneksi noita Kottaraisen kortteja ostaa täältä. Löytyy myös suklaalevyä ja ilmailujulistetta. Olikohan tämä sitä piilomainontaa?


9 kommenttia

 1. tostapa tulikin mieleen, että pitäs laittaa/tuoda sulle se ruokalappu ja potta!

  VastaaPoista
 2. Joo, täältä saa jotaki tukkatököttiä vaihtarina :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen kauan miettinyt yksiä tosi vähän käytettyjä Bundgaardin nahkakenkiä (vauvan), jotka olisivat tismalleen (luulisin) samanväriset kuin sun Lumin laukku. Niissä on kyllä lilaakin (violettia?) pohja ja jotain, mutta kyllä ne pojallekin kävisivät (kai?). Ne ei enää mahdu likalle keväällä (ovat kokoa 20), kun sillä on jo nyt niin valtava jalka :D Niin siis oon miettiny niitä niin paljon siksi, että ne mätsäis niin hyvin siihen laukkuun. Kaikkea mullakin on aika miettiä... :D

  VastaaPoista
 4. Hei, otan yhteyttä keväämmällä kun tiedän jalan koon! Mulla on aavistus, että toi koipi ois jo ny 18-19, mutta enpä oo varma kun se käytää niitä tossukoita. Kaikki turkossi/veden vihreä/minttu on aivan iih.

  VastaaPoista
 5. me voitaisiin kierrättää kasa muuttolaatikoita sinne, jos vaan asuttaisiin edes saman kaupungin sisällä. Muutenkin vähän harmi, kun meiltä lähtee aika paljonkin tavaraa kierrätykseen, siis huonekaluja yms. Että jos sulla ois ollut tarvetta.

  VastaaPoista
 6. Lasten jalkojen koko on mysteeri. Teinillä on aina ollut pieni jalka. Toista maata tää likka... Taitaa olla, että mun omat kenkätaivasvarastoni ei vain sovi sen jalkaan sitten isona.Siis sää saat ne kengät, jos haluat -ne kun on tulleet jonkun jättihuutopaketin mukana pennosilla.

  VastaaPoista
 7. hyiii sua piilomainostajaa! hyvä kun tavara kiertää ja kaikilla on hyvä mieli. meidän vauvatavarat on myös isolta osin saatua, mielelläni annan edelleen eteenpäin, kunhan meiltä jää käyttämättä. yhtenä päivänä tajusin, että jotkut oikeasti ostaa vauvalle KAIKEN uutena: rattaat, kantoliinan, turvakaukalon, pinnasängyn, sitterin, leikkikaaren, lelut, hoitopöydän jne. selitin terävää havaintoani suu vaahdossa miehelle ja päivittelin, miten paljon siihen menee rahaakin. mies katsoi vähän hitaasti, että nytkö tuon tajusin :D

  VastaaPoista
 8. Mua ihan harmittaa, ku sulla on niin hyvä maku, ku oon salaa hekumoinu ajatuksella, että tungen sulle kaikkee outoo scheissee, ku muutatte!

  VastaaPoista
 9. nauran anneveen kommentille :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images