Uusi imuri

En ole ihan varma kannattaako mun tehdä äideille omaa joululahjavinkkilistaa. Ainakaan jos vähääkään miettii omia toiveitani. Tai sitä todel...

En ole ihan varma kannattaako mun tehdä äideille omaa joululahjavinkkilistaa. Ainakaan jos vähääkään miettii omia toiveitani. Tai sitä todellisuutta mitä mä saan ihan varmasti, olin kiltti tahikka en. Tuskin tätä joulupapereihin tarvitsee kääriä, onhan se jo valmiiksi joulunpunainen muutenkin. Kävin eilen ostamassa Prismasta, tarjouksessa ysiysi.

Philps Daily Duo imuri/rikkaimuri

2 kommenttia

  1. tuleeko pikku miehen nimeksi kaamos? Vei ehkäpä krevontulet, jos se koolla alkaa ja liittyy lappiin ja talveen.

    VastaaPoista
  2. Siis lapsihan on saanut nimensä jo aikoja sitten, enkä mä sitä täällä nyt paljasta vaikkei se mikään maailmanluokan salaisuus ole :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images