Sörnäinen-tiskirätti, jonka ite tein!

Kesästä tutut Kallion puistokirppikset saivat eilen jatkoa kun toimintakeskus Happi muuttui kirppisareenaksi. Sama meinnki mitä kesällä, pal...Kesästä tutut Kallion puistokirppikset saivat eilen jatkoa kun toimintakeskus Happi muuttui kirppisareenaksi. Sama meinnki mitä kesällä, paljon myyjiä viltteineen ja musaa. Parasta oli Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen (jos en väärin muista) järkkäämä ekopöytärättien tuunauspaja. Tein kaksi Sörnäinen-aiheista tiskirättiä itselleni euron kappalehinnalla.

Hyvä idea myös lasten kanssa askarteluun vaikkapa joululahjoiksi. Perunasta saa tehtyä hauskan leimasimen, millä voi painaa kangasväriä käyttäen kuvioita. Sitten vain silitys, ettei kuvio lähde pois ensimmäisessä käytössä!

11 kommenttia

 1. hullu, oot jo hereillä!

  VastaaPoista
 2. Aikainen lintu madon nappaa vai miten se menee! Oot ittekki!

  VastaaPoista
 3. mut kun emmä haluu matoja :D tää on niitä harvoja hetkiä, jolloin voin olla itekseni (yleensä toi vanhempi poika herää näihin aikoihin kans). ei sul satu koneella olemaan skypeä (= skypen tsättiä, käytän sitä isosiskon kanssa kun en oo fb:ssä kuten se)?

  VastaaPoista
 4. täs konees ei oo mitä käytän. tää varmaan hajois jos asentaisin jotain.

  VastaaPoista
 5. ps. kehu rättiä!!

  VastaaPoista
 6. mä kehuin sitä hiljaa itsekseni :D en raskis käyttää nuin hienoa! mut mua harmittaa kun oot just jättäny mun entisen kodin siitä pois.

  VastaaPoista
 7. Meillä on näköjään samanlaiset legginsit. Ihan tyhmää, ku näistä kirppareista ei tiedotella etukäteen!!

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä aika taitava kun tommosen perunalla painat!!! Mä saisin tehtyä perunalla ehkä palloja, mutta en mä nyt mitään Sörnäisten karttaa...

  VastaaPoista
 9. Miten tuo tehtiin?

  VastaaPoista
 10. AnneVee: No niinpä. P oli hokannut ton kirppiksen työhuoneensa sijainnin takia. Ja mä en tiedottanut siksi täällä, kun saisin olla kokoajan tiedottamassa jostain. Mut sori ku en tajunnut sulle henkkoht ilmottaa.Anni: Haha, niinpä...Saariston kasvatti: Se tehtiin painoseulalla. Painoseulaan voi tosiaan tehdä hyvinkin yksityiskohtaista jälkeä emulsion avulla ja sitten vaan kangasväriä päälle. Ei siis potulla :D

  VastaaPoista
 11. heh, ajattelin joo oisko ollut joku seulaa yksinkertaisempi keino (joku uus tekniikka) :D Mutta ei tarvii sit itse tehdä, ihan heti... valottaminen on niin kypsää... vai mikäköhän se termi oli kun se seula valmistetaan, no kuitenkin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images